Gönderen Konu: Navigasyon Cihazı tavsiyesi  (Okunma sayısı 11688 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Navigasyon Cihazı tavsiyesi
« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2010, 00:36:09 »
 Volkan bey merhaba

internetten araştırdım plaka lambası sökülerek yerine hem lamba hemde geri görüş kamerası takılan aleti buldum.Bence en güzeli böyle olsa gerek diye düşünüyorum.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 27, 2010, 00:36:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Başkalarının kusurunu örtmekte gece gibi ol"
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 27, 2010, 01:01:11 »
garminin bir cihazını gördüm bir teknomarkette inanılmaz bir cihazdı fiyatı 700 lira civarında ancak cihazın ekran çözünürlüğü ve renk derinliği müthiş kalitede. Dokunmatik ekranı iphone gibi hassas yani kapasitif. Eğer para sorun olmasa alınacak cihazların başında gelir.
“Ne söyleyeyim?” diye düşünmek, “Niçin söyledim?” diye düşünmekten hayırlıdır.
Sadi Şirazi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
« Yanıtla #22 : Aralık 28, 2010, 22:28:16 »
Tavsiyen için teşekkür ederim ancak açıkçası o rakamı verecek olursam yurt dışından konsola monte getirtirim.Aklımda olan ve yaptığım araştırmalar neticesinde next Next YE-GA 4624 Igo Primo modeline karar kılmak üzereyim ancak aklımda tek soru işareti 4.3'' de film izlemenin nasıl olduğunu merak ediyorum.Size belirttiğim model hakkında ve film izlemek konusunda bilgisi ve tecrübesi olanların bilgilerinden yararlanmak isterim.
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 28, 2010, 22:38:02 »
4.3 film izlemeye yetmez.
next modelinin estetik olarak görüp değerlendikten sonra alınız.
ıgo kullanan tüm cihazlar, next'in de kullandığı başarsoft haritasını kullanıyor.
next ye 708 modelini satın almıştım 2 yıl kadar önce, çok kalın ve kabaydı, sonra sattım.
piranha 5" aldı arakdaşım, onda da igo8 var, gayet kibar ve ince bir cihaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 sol sedan otomatik
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #24 : Aralık 28, 2010, 23:03:53 »
araçda film izlenmesi için uğraşmak niyeyse çok ama çok saçma geliyor oldu bitti bana.
ama yine de 4.3'' film için çok yetersiz en az 5 alın
malatya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • gülerek kaybettiklerini ağlayarak kazanamazsın..
« Yanıtla #25 : Aralık 28, 2010, 23:34:29 »
hoş geldiniz Levent Bey,

Bu konuyu ben de buaralar araştırdım,
Benim almayı planladığım cihaz Navitech 215F
Fiyatı da oldukca makul, ve buaralar iyi bir indirim var.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=257643&productId=otdelnav-pxb215f

navitech 210F kullanıyorum.alacağınız cihazların uyduya çabuk bağlanması çok önemli ona dikkat edin kesinlikle bu cihazı tavsiye ederim sizlere
Fuat bey bende navitech 210F almayı düşünüyorum 215F arasındaki farkı göremedim 210f nin fiyatı biraz düşük.
COROLLA 97 GLİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Aralık 29, 2010, 00:13:11 »
4.3 film izlemeye yetmez.
next modelinin estetik olarak görüp değerlendikten sonra alınız.
ıgo kullanan tüm cihazlar, next'in de kullandığı başarsoft haritasını kullanıyor.
next ye 708 modelini satın almıştım 2 yıl kadar önce, çok kalın ve kabaydı, sonra sattım.
piranha 5" aldı arakdaşım, onda da igo8 var, gayet kibar ve ince bir cihaz.
Next in destek hizmetlerinin çok iyi olduğunu duydum.Sonuçta size sorunlarınızda yanınızda olan ve ürürünün arkassında duran firma lazım diye düşünüyorum.
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Aralık 29, 2010, 00:14:33 »
araçda film izlenmesi için uğraşmak niyeyse çok ama çok saçma geliyor oldu bitti bana.
ama yine de 4.3'' film için çok yetersiz en az 5 alın
Filmi kendim için istemiyorum malum ben araba kullanacağım ailem için istiyorum
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 29, 2010, 10:00:16 »
next markalı tüm ürünleri kullandım, hepsi için gerek cihaz ve gerekse içerik olarak sorunsuz olduklarını söyleyebilirim, ayrıca olası durumda destek servisi hiç bir markada bulamayacağınız düzeydedir, kimse üzülmez :)

hangi marka ve modeli alırsanız alın eğer sizin amacınız film vs izlemek ise 7 inc altındaki her cihaz gözünüzü yoracak ayrıca yetersiz çözünürlük nedeniyle görüntü zevki vermeyecektir

arkadaşlar navigasyon cihazı bir player değildir bırakın kendi işini yapsın, evet diğer özellikleri (müzik, film, oyun v.b. de iyi ancak cihazın bütününün aynı değerde hizmet vermesini beklemek yalnıştır

önerim çocuklarınız için basit bir portable dvd player almanızki bunlar artık 120 -200 tl arasında satılır oldu
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 29, 2010, 10:43:07 »
Next in destek hizmetlerinin çok iyi olduğunu duydum.Sonuçta size sorunlarınızda yanınızda olan ve ürürünün arkassında duran firma lazım diye düşünüyorum.
Cihazın navigasyonunda çok faydalanmak isterseniz, omür boyu ücretsiz harita desteği veren bir cihaz satın alınız. Evet, next desteği iyi ola bir firmadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #30 : Ocak 03, 2011, 00:09:16 »
Levent Akıcı Bey, navigasyonu almadıysanız daha  size 5" öneririm.çünkü bundan küçük ekranlılar yolda pek zevk vermiyor. Hem navigasyon açısından hem video açısından 5" daha iyi, hatta arkada oturanlar için de. Sonuçta ekran büyük olunca elle kontrolü de iyi oluyor. geniş ekranda harfleri seçmek menüleri seçmek daha iyi bence. ben 5" kullanıyorum gayet de memnunum. Ve de ömür boyu harita güncellemesi veren cihazları alın bence.
KAÇMAK BİR ÇAREYSE KAÇIŞIN ÇOK UZAKLARA OLSUN;ÇÜNKÜ KAÇTIĞINI SANDIĞIN YER ASLINDA YAKINDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Ocak 03, 2011, 00:15:49 »
Levent Akıcı Bey, navigasyonu almadıysanız daha  size 5" öneririm.çünkü bundan küçük ekranlılar yolda pek zevk vermiyor. Hem navigasyon açısından hem video açısından 5" daha iyi, hatta arkada oturanlar için de. Sonuçta ekran büyük olunca elle kontrolü de iyi oluyor. geniş ekranda harfleri seçmek menüleri seçmek daha iyi bence. ben 5" kullanıyorum gayet de memnunum. Ve de ömür boyu harita güncellemesi veren cihazları alın bence.

Ali Bey aslında Next YE GA-4624 marka navigasyon cihazını almak üzereyim bende 5'' olmasını çok istiyorum ancak piyasadaki tüm 5'' cihazları inceledim servis ve cihazın kalitesi olarak iyi bir yorum okuyamadım.peki sizin 5'' olarak tavsiyeniz nedir acaba?
2011 comfort extra d4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 06, 2011, 22:48:10 »

en sonunda benim navigasyon aletine de " lazca yol tarifini " yükledim. Ankara trafiğinde hoş oluyor doğrusu...

" akilli ol he... "

" sola don bakayum "

Laz Navigasyon
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 64 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 06, 2011, 23:11:54 »
en sonunda benim navigasyon aletine de " lazca yol tarifini " yükledim. Ankara trafiğinde hoş oluyor doğrusu...

" akilli ol he... "

" sola don bakayum "

Laz Navigasyon

Ben 2 yıl önce denemiştim. Kelimeleri birleştirip cümleleri oluştururken aralarda çok boşluk vardı. Dura dura konuşuyordu. Sonra kullanmaz oldum.

Bendekinin versiyonu Lazoglu v2.0 (Rar dosya adı voice_tur-f22)
Sizdeki düzgün kesiksiz cümle kuruyorsa versiyonu nedir?
Ford Focus 3 Titanium Smart TECHNO...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • ressammemo@hotmail.com
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #34 : Mart 09, 2011, 11:38:45 »
selam,
Sansun derindere toyota servisinde 2008 model corollama DVA 9802HD 7 İNCH DOUBLE DIN NAVİGASYONLU MULTİMEDYA CİHAZI(COROLLA)
NECVOX marka navigasyon cihazını geri görüş kamersıda dahil 2010 ağustos ayında 1800 TL ye taktırdım. Mükemmel bir cihaz bence toyotanın olmazsa olamazı diyebilirim.
1 Çok kullanışlı dokunmatiği gayet hassas.
2 Geri görüş mükemmel.
3 navigasyon gayet iyi kullanışlı ve güncellenebiliyor.
4 her yönüyle çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
5 sevmediğim yönü ise cihazın hafızasına telefon numarası kaydedilmiyor cihazdan arayacağınız numaryı yazarak girebiliyorsunuz ya da telefondan arattırdıktan sonra cihaz üzerinden görüşüyorsunuz.