0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hoş geldiniz Levent Bey,Bu konuyu ben de buaralar araştırdım,Benim almayı planladığım cihaz Navitech 215FFiyatı da oldukca makul, ve buaralar iyi bir indirim var.http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=257643&productId=otdelnav-pxb215f
navitech 210F kullanıyorum.alacağınız cihazların uyduya çabuk bağlanması çok önemli ona dikkat edin kesinlikle bu cihazı tavsiye ederim sizlere
4.3 film izlemeye yetmez.next modelinin estetik olarak görüp değerlendikten sonra alınız.ıgo kullanan tüm cihazlar, next'in de kullandığı başarsoft haritasını kullanıyor.next ye 708 modelini satın almıştım 2 yıl kadar önce, çok kalın ve kabaydı, sonra sattım.piranha 5" aldı arakdaşım, onda da igo8 var, gayet kibar ve ince bir cihaz.
araçda film izlenmesi için uğraşmak niyeyse çok ama çok saçma geliyor oldu bitti bana.ama yine de 4.3'' film için çok yetersiz en az 5 alın
Next in destek hizmetlerinin çok iyi olduğunu duydum.Sonuçta size sorunlarınızda yanınızda olan ve ürürünün arkassında duran firma lazım diye düşünüyorum.
Levent Akıcı Bey, navigasyonu almadıysanız daha size 5" öneririm.çünkü bundan küçük ekranlılar yolda pek zevk vermiyor. Hem navigasyon açısından hem video açısından 5" daha iyi, hatta arkada oturanlar için de. Sonuçta ekran büyük olunca elle kontrolü de iyi oluyor. geniş ekranda harfleri seçmek menüleri seçmek daha iyi bence. ben 5" kullanıyorum gayet de memnunum. Ve de ömür boyu harita güncellemesi veren cihazları alın bence.
en sonunda benim navigasyon aletine de " lazca yol tarifini " yükledim. Ankara trafiğinde hoş oluyor doğrusu..." akilli ol he... "" sola don bakayum "Laz Navigasyon