0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben aracı uzun yoldada kullandım şehir içindede süreklı kullanıyorum.Yol tutus ve trübülans etkisi olmadı bende.Hatta geçen arkadaşlarla bir yere giderken 210 a çıktım sankı 90 la gidiyoruz ne sağlammıs bu falan dediler.
Mehmet abi, Bunları nerden yaptırabiliyoruz peki? Serviste yapıyorlar mı? Benim araba yüksek gibi gelmişti bana da.
hasan hasan bu saydıklarımın bir kısmı benim arabada var istersen boş bir zamanında görüşelim benim arabadakileri gör sonra yay lar için ben bir kaç yer ile görüştüm fakat henüz yayları almadım karar verirsek iki arabayı aynı yere yaptırız daha iyi olur servis evet serviste bunalrı bulmak mümkün ancak serviste dışardan alıyor orjinal 3,5 cm yay eibach düşünüyorum ben özelden mesaj at uygun zamanda bakalım...
merak ettiğim birşey de, acaba corolla bizim eski seat gibi yada eski corollada olduğu gibi, kontra hareketlerin tekrarlanmasında burun eğme yani tek tekerlek üzerine kapaklanma yapıyor mu? Bu seatta çok canımı sıkmıştı..sert süspansiyonları olmasına rağman sağ sol yapınca araç ön tekerleklerden biri üzerine kapaklanıyordu.. Corolla da yapıyordu ama o 91 modeldi o yüzden çok görmüyorum..