0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rüzgarsız yolda giderken zaten hissedilmiyordur ama çeşme izmir otoyolu gibi rüzgarlı yollarda nasıl olacağını merak ediyorum
Gökhancım Corollalar gerçekten yol tutuşu ve aerodinamiği ayrıca güvenlik önlemleri ile oldukça güvenli bir araba ama yine de rüzgarlı yollarda dikkatli olmakta fayda var. Aman YEL Almasın
Viraj demiri, denge cubugu dedigimiz sey mi acaba? Kule gergisi spor suspansiyonlarla birlikte baya is goruyormus duydugum kadariyla, ama benzer ozellikte (biri kule gergili digeri bos olmak uzere) iki araci deneme imkanim olmadi malesef
Yol tutuşu normal hızlarda kesinlikle tatminkar. Bir problem yok bende 3000km den sonra kendimce boş yolda (burda yeterince çok) hem ıslak zeminde kızaklamasını hemde abs devreye girişini ,fren mesafesini,motor vitesi dengesini bizzat ölçtüm bir probleme rastlamadım bana göre gayet kullanışlı..Uzun yolda hem rüzgarlı hemde rüzgarsız yollardan geçtim,özellikle viyadükler bazen can sıkıcı olabiliyor daha küçük araçları düşünemiyorum bile..Gerçekten normal ve kasanın hakkını veriyor yalnız kıç tarafı çok kalkık..!
+81 Taşkına katılıyorum araç harika virajlara giremek çok zevkli
Zaten arabayı üzecek kadar sert kullanmayı sevmem ama gerçekten viraj dengesi süper eğer birde içinde 4 yetişkin varsa sürme de yanında yat
Viraj demiri evet denge çubuğu denilen şey Kule gergisi kullanmak için spor süspansiyona ihtiyacınız yok aracın standart süspansiyonu ile de kullanılabilir ama faydasını göstereceği şekilde kullanamazsınız.
Ip gibi olan yollar var da Turkay benim gittigim yol biraz yamali bohca gibi.