0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
olayın bu boyutlara gelmesi çok ilginç...meğer ne kadar duygusal bir halkmışız
babasız çocukluk zordur.
Lutfen kımse kızmasın ama fıkrımı paylasmak ıstıyorum.Bır ınsanın babasının yasıyor olması ya da vefat etmesı toyota gıbı adam sıfatını almaya manımıdır?Vefat etmıs babada pek ala toyota adam gıbı olabılır.Madem boyle duygusal bır cokuntu soz konusu kaldırın kardesım babalr gununu, anneler vesaıreler gununu.Dıye dusunuyorum
Bır ınsanın babasının yasıyor olması ya da vefat etmesı toyota gıbı adam sıfatını almaya manımıdır?Vefat etmıs babada pek ala toyota adam gıbı olabılır.
abi birini kaybettiğin zaman ilk zamanlarda birkaç gün ağlarsın sonra bir şekilde unutmaya çalışırsın. o yüzden sürekli hatırlatmak insanların psikolojisine zarar verebilir. Allah yokluğunu göstermesin ama ben olsam bu reklamı izlemek istemem.
ama olmamışki sefacım.sen paparazzi gibi yapıp iletimin belli bir kısmına alıntı yapmışsın. (bu satıra alınganlığa gerek yok )benim vurgulamak istediğim. motoru tekleyen bir arabanın neden lastiğini değiştiriyorlar diyorum.reklamı savunmuyorum.varsa bir yanlış düzeltilsin ama babalar gününü televizyonlarda bağıra bağıra kutlarlarken hiç mi üzülmüyor babası olmayan çocuklar. neden bunun üstünde değilde toyota reklamı üstünde yoğunlaşıldı? sadece ona asabım bozuluyor.
Biraz geçsin, 4 Temmuzu da kutlamaya başlarız.