+81 Duyarlı olmak tabiki güzeldir ancak piyasada onca şey varken buna takılmakta ilginç doğrusu....
+81 Duyarlı olmak tabiki güzeldir ancak piyasada onca şey varken buna takılmakta ilginç doğrusu....
Bilmiyorum diğer arkadaşlar nasıl düşünüyor ama bende durum şu şekilde. benimde babam vefaat etti ve hiç göremedim kendisini
onun sevgisinin sıcaklıklığının yeri boş kaldı ve tabiki hiçbişeyde dolduramıyor ve insan yerine sevecek bişeyler arıyor kimisi ilahi aşka veriyor kendisini kimisi ulaşılması güç bişeye neden ulaşılması güçtür yada ilahi aşktır bilirmisiniz? çünkü ulaştığında yine onun (babasının) yerini tutmadığını anlar ve büyük bir hayal kırıklığıdır...ilahi aşktır çünkü dünyada ona (Allah'a ölümle ruhun bedenden ayırılıp ulaşması) ulaşmanın tek yolu ölümdür yani ölene kadar Allah sevgisiyle baba sevginin yerini kapatmaya çalışır. buda iki yöntemin sebebide dünyadaki babasının boşluğunu ve acısını unutmak içindir.
benim babamda otomobile çok düşkünmüş kii o sebeple öğrenmeklik yapmak yerine bir holdingde ozamanın son model aracıyla makam şoförlüğü yapmayı tercih etmiş. ve hıza düşkünlüğünden dolayı da trafik kazasında vefaat etmiş (Allah mekanını cennet eylesin)
ve bu genlerden babadan oğula geçiş gerçekten doğru ben hiç görmediğim halde hiç tanımadığım ve bilmediğim halde aynı otomobil sevgisi bende de var
ve onun acısını bende arabamla bir nebze olsun dindirmeye çalışyorum bilinç altımdaki bu fakat bunu kimseyle aslında paylaşamıyorum
çocukluğumdan beri dayım gelse akrabam gelse ilk yaptığım şey arabasının anahtarını alıp gidip içinde oturmaktır.sürmeye gerek yok gidip oturmak müzik dinlemek yetiyor bana ve şuan 27 yaşındayım hala canım sıkılınca gider arabama otururum boş boş

giderim hep kova kova su taşır kendim yıkarım silerim yada heryerini söker bişeyler yaparım oyalanırım yani onunla, buda bilinç altında babayla geçirilemeyen zamanların farklı bir şekilde tatminidir.
O nedenle ben o reklamdan etkileniyorum ama hafif bir acı ile onun dışarıda beni beklediğini bilmenin heyecanı birbirine karışıyor. farkı bir his işte. yinede reklam hoşuma gidiyor çünkü reklam çıkmadan öncede BENİM BABAM TOYOTA GİBİ ADAMDI

Allah kimseyi Anne - Baba - Evlat acısı ile sınamasın.