0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha önce aracın üstünde bridgestone lar vardı daha sonra michelinler taktık dünya varmış dedirtti. ne ses kaldı ne bişi yol tutuşunda ve dreksiyon yumuşaklığında hissedilir bir fark yarattı..
Bu konuyu hem kullandığım için hem de sık seyahat etme imkanı bulduğum için yanıtlamak istiyorum. Kesinlikle Corolla daha konforlu ve daha sessiz. Honda civic yere olan yakınlığı, tavan alçaklı, arka koltukların darlığı ve ses izolasyonunun yeterli olmaması, nedeniyle 5 üzerinden 3 puan veririm.Corolla için şunu söyleyebilirim. Bu yazdıklarımın hepsinin tersini düşünün.. 5 üzerinden 4 veririm. 1 puanı da nazar değmesin diye kırarım
valla herkes benimki güzel dio. şahsen yeni corollaya hiç binmedim ama bizde civic var çok ta memnunuz hiç bi kötülüğünü görmedik allaha şükür. tasarım olarak kesinlikle civic... corolla çoğu toyota gibi hantal duruo genetik heralde... civic çok daha sportif. o kadar uzun yol yaptık ama hiç sesten şikayet etmedik açıkçası ama dediğim gibi corollayı bilmem... (bu arada ben fatih in arkadaşıyım)
Kullandığımız için farkları söylüyoruz. Bir fark varsa olumsuz Corolla için de yazarız. Kaldı ki bunları açıkça yazdığımız konular mevcuttur.. Tasarım konusunda haklı olabilirsin daha sportif hatlara sahip ama arabanın alçak olması biraz benim gibi iri kıyım adamlara sıkışıklık hissi veriyor Tabii kullanıcının ne aradığına bağlı sportif bir görünüm mü? Ağır bir duruş mu?Saygılar,