0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesutum güle güle kullan kırmızı siyah ve karbonlar harika görünüyor tam benlik olmuş Anlaşılan sende benim gibi kendi hediyesini kendi seçenlerdensin
yani kendi hediyemi kendim beğenirim diyorsun, hayırlı olsun mesut... ne diyelim Allah kırmadan uçurmak nasip etsin )))
bende gönlumden Duygu bana Slick lastik alsın istiyorum ama anlayamıyor bu kız benii bende hediye almayı beceremem , tutarım kolundan duygu'nun nereye istiyorsa gideriz ve ne istiyorsa alırım.
ah bu kadınlar bazen ne kadar da duyarsız oluyorlar... oysa bilmeliyiz ki Slick Lastik her erkeğin hayalidir....
böyle hediyemi olur olum..... kendin beğen kendin al.... hanımın hediyesi olsun.... yok öyle şey.... biz Ayla ile konuştuk sana sebze kurutma kasesi alacağız....
olur olur ilerleyen zamanlarda olur kardeşim ya sırayla zamanla
tamam zaten corolla'ya almazda , bari RC aracıma alsın yok yok ben Ayla ablamla bir görüştüreyim Duygu'yu, bi tanışsınlar bi konuşsunlar
Tam olarak öyle denemez..Mesela benim hayalim Michelin lastiktir"""
bu arada misafirin varmış yolda
bekliyorum heyecanla.....
Neden raptor 50 yada trex seçmediniz? Merak ettim doğrusu.. Benzelerinin yanında pek iyi değil yprumlara göre..
mesut güle güle kırımsız günlerde kullan.bende bu ara summit yetmiyormuş gibi birde e revo vxl alsam diyorum,tt01 e yeni bir R35 kep alsamda senin gibi boyasam (biraz zor ama olsun,olmadı air brush yapsak diyorum),kadir tekne aldı ondanda alsam diyorum.Diyorum da diyorum :)ama nerden başlasam onu bilemiyorum haa birde summit için servo almam lazım