0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben corolla'ya slick filan almam sen normalde dişli lastiklerde bile yolda ödümü patlatıyorsun, bir de slick olsa neler olur düşünemiyorum. Sağlığımız açısından en iyisi bu Ama şöyle bir şey yapabiliriz RC araç aldığında 4 slick lastik benden Mesut abi inşallah modeli toplamaya birlikte gelicez. o zaman Ayla abla ile tanışmış oluruz, sizde rahat rahat oyuncaklarınızla oynarsınız:)
Mesut, hayırlı olsun şimdiden. Bizimkide beni bir anlasa, bir hidrolik alsa, ben de videodaki vatandaşlar gibi hoplatsam arabamı doğum günümde, havalara uçucam
Tuuuuunç bak duygu oyuncak diyor Duygucum inşallah gelirsiniz hem Ayla yengenle tanışırsın hemde siz sıhpet ederken bizde oyuncaklarımızı toplarız
Fotoyu tek göremeyen benmiyim acep
gram zevk almıyorum heliden yaa, ben de mi bi sorun var yerde olmak daha güzel
iyi olmuş keşke arasaydın ya hava çok iyiydi hakikaten mont bile giymedim o gün simülatör işini halledicez bu hafta içi bi akşam uğprıycam sana
bu hafta sonu aklıma da geldin hava güzel hiç affetmez dedim ama ben pek iyi değildim. bende simulasyona da başlayamadım sıkıntıdan evin içinde devir yükseltmeden bir iki döndürdüm. çocuk gibi alkıışş yaptım kendi kedime
beklerim tabi bu arada kep güzel ama sarı-kırmızı :/
Modelcilikte bir söz vardır elbet birgün herkes havacı olacak bende senin gibi düşünüyordum ilk başlarda 3 4 yıl arabalarla uğraştım TR deki en modifiyeli en iyi arabayı yaptım 2 yıl sürdü modifiye etmem 2500TL para harcadım sonra sıkıldım araba işlerinden uçağa geçtim sonrada heliye birdaha asla araba kullanmam diye düşünüyordum bir ara ytine bir araba aldım 1 hafta durdu bende hemen sıkıldım ve sattım
jet turbin falan alırım heralde