0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Canın sıkılmasın onunda canı her petrole girdiğinde sıkılıyor varsın senin önünde gitsin ne olacak.
arkadaşlar ufak bir taş geldi herhalde benzinli araçlara ... servis bakımları olduğunda ve garanti bitip (allah göstermisin) turbo arızasında veya motor arızasında sizin canınız daha fazla yanıyor. haa buarada dizel araçlarınıza fazla yüklenmeyin sonradan ilerki kmlerde motor üfleme yapıyor. turboya iyi bakmadığınız zaman bıcakları bozuluyor. nerde kaldı az yakması buarada arkadaşlar yeni model çıkınca nasılsa değiştiririm düşüncesi olanlar arkadaşlar alınmasın.
işte o bekleme insanı öldürüyor. arkadaşların arabaların park edip oturmuş oluyorlar. kardeşim geliyorum turboyu rahatlatıyorum demek biraz komik oluyor. çok hızlanmaya gerek yok sadece aracın turbo açması yeterli...
Arkadaş neymiş bu corolla böyle Dün otobanda gidiyorum sol şeritteyim yanıma 2011 gri renkli bi corolla yanaştı. Ben tabi bu 1.3 tür kesin diye düşünüyorum Geçeyim şunu dedim bastım biraz adamla arayı açtım azcık sonra sağımdan önüme geçti dümdüz yol adam bi bastı ama önümde ben yakalayım diye basıyorum gaza ama araba gitmiyor yada önümdeki araç biraz fazla seri gidiyor Dedim bu garanti 1.6 corolla hiç yanaşma dedim sağdan sağdan devam Ama yok böyle bi gidiş helal olsun dedim ama canımda sıkılmadı değil yani
mert abicim adı üstünde modfiyeli araç bunlar normal...