0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç bir çağrıyı karşılıksız bırakmamak gerek
Önce kendini mutlu ediceksin be abi
Japon GLi'lerin döşemesi daha güzel
Dalga geçiyor be abi İkimizde aynı devir de vites değiştirdik diyor Yani Focus 4bin devir 109 hp'la yürürken, Ae101 aşşa yukarı 4bin devirde 70-80 beygirle yürüyümüş. Öyle 6800'e kadar abanıp gitmemiş yani
dizel alın..hatta focus alın.. çok hızlı gidiyor, ikimiz de aynı devirde vites değiştirdik adam ayırdı beni helal olsun..toyotadan soğudum
Bu saatten sonra baktım geçecek adam niyeti bozmuş sağ sinyalini verip sanki ilk sapaktan dönecekmiş gibi yapmaya başlıyorum
1.6 dizel Focus 109hp GHİA ların iyi gittiğini duymuştum , doğrumu(muş) türkay ?sana focus yakışmaz , seç birini 3.25d(197bg) - 3.30d(231bg) - 3.30xd(231bg) - 3.35d(286bg)
Değilmi ama ne gerek var be ya .Otobandan konu açılmışken yeni kasa güzel gidiyor sahidende bende zamanın birinde uzun süre başa baş gitmiştim çoook yüksek hatta son dip hızlarda ( sonuç mu ? tabiki yaşlı kurt aldı, olay gıcık boyutuna geldi yanarsa yansın dedim... aldım )siz sakın tek başınıza denemeyin ama )
Çok doğru söylemişsin Mahmut kardeşim, ne denir başka bu lafa
100 km hızla giden 1.6 ile 1 4 den hangisi cok yakar arkadaşlar sizce bence 1.4 fazla yakar kasa agır motor kücük diye
O araç benzinli 1.6'dır. Ona dizel bir araç yetişebilir, ama zor geçer, tabii drakebox2 ve ya benzeri ile ancak yetişir. http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/drakebox2-2007-yaris-d4d-icin-alinir-mi-alinmaz-mi%28oneri-bekliyorum!!%29/