0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu gün sabah saat 10.30 civarı Ankara Dsi genel müdürlüğünde işim vardı arabayı herkes gibi 3.5-4 metre genişligindeki kaldırımın üzerine bıraktım ( gerci tam kaldırımda sayılmaz yolla aynı hiza yapılmış araçlar çıkabilsin rahatça park etsin diye) daha sonra saat 16.00 civarı işim bitti arabayı bıraktıgım yere bi gittim aaaa araba yok çılgın gibi arabayı araken güvenlik geldi ''abi senin arabayı polis götürdü'' dedi. bende digerleri neden duruyo peki ? dedim çünkü o sırada en az 7 araç vardı. çocuk hakklı ''ben ne bileyim abi sizinkiler yabancı diye 2 tanesini aldı gitti'' dedi haa bu arada polis adreside bırakmıs güvenlige balgat polis otopark araç subeye gelsin diye. neyse sora sora buldum otoparkı iyice kızmıstım önce biraz kavga gürültü kopardım ama arabayı çeken memur yok mecburiyetten 60 TL çekici parası 5 TL otopark parası verdim arabamı aldım tam çıkarken 62.00 TL ceza tutanağı verdiler hoşçakal hediyesi tam oldu.Arkadaşlar bari şu 62.00 ye itiraz etsem olurmuki yaa?
Teşekkür ederim arkadaşlar geçmiş oldu zaten cezayı yatıracam. Eee napalım bundan sonra ciplerin lüks araçların park ettigi yere bunlarda bırakmış bende bırakayım diye bırakmıyacam onlar ayrıcalıklıymış farkettim Otoparklara devam artık en ucuzuda 7 liracık zaten benzin pahalı neyse yaz gelsin 1 bisiklet 1 zincir 1 kilit iş görür
geçmiş olsun..Kızılayda çekilen arabaları gördükçe oh çekiyordum , hatta 3 tane polisin telefonunu almıştık , biz çağırıp çektiriyorduk.Ankaranın en büyük eksiği Metro hatlarının ve tren sayısının az olması diyorduk ama Yinede metroların içi binilemeyecek kadar kalabalık değil. Sabahları istanbul yolunda olan trafik ise halkımızın geri kalmışlığının göstergesi. Sırf bu nedenle bu benzin fiyatlarından dolayı hükümete kızamıyorum. Elit kesimi ifade eden , ''çirkin otomobillerin markası Toyota'' sahipleri olarak biz bile bu tür hatalar yapıyorsak. Başkaları ne yapmaz ki?