0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg son zamlar itibariyle (2.30 liradan) 50 lira ile tam 200 km gittim . yani 25 krs yakdım bunun da %75 s. disi geri kalanı ş. içi olmak üzerre sakın kullanımda sizce nasıl arkadaşlar?
Biraz fazla gibi. Ben aynı şartlarda 9,3 L yaktım(206 km 56 km şehir içi) yalnız daha önceden aynı şartlarda 8,7L gibi yakıyordu.
25 kuruş biraz fazla gibi. aracınız otomatik sanırım bununda bi nebze etkisi olmus olabilir.
20 Tl lik gazla 100 km gidiyordum artık ne gidecek bakıcaz
Hasan 20 TL lik gazla 100km mi ? çok fazla yakıyor sanki senin araba ! benim araba 25TL lik benzinle 100KM yapıyor, eğer tüpte senin yaptığın değerler normal ise ben gaza geçmiyim boşuna ! ne dersin
Hasan çok ciddiyim ben Gebzeden kadıköye işe gidip geliyorum bazen arabayla, ki sabah kadıköy bostancı trafiği berbatır git gel 95km yapıyorum 25TL benzin alıyorum ya bursaya gidip geliyorum mesela gidiş geliş eğer bursada gezmezsem 370km yapıyor 100 120TL lik benzin yetiyor bana
Hasan 2 haftada bir Bursaya gidiyorum ayrıca hergün 100km yol tren ve otobüsle çekilmiyor artık, 9 10 yıldır istanbulda çalışıyorum bu yolculuklar beni yoruyor çok fazla tüp takarsam işe arabayla gidip gelicem artık yani ayda 2000km yaparım rahat
valla üzerine para ilave edeceğim bir araç alamam, eğer satarsam ya sıfır palio multijet alırım yada 1 2 yaşında multijet bir Punto evo alırım
En güzeli kafa kafaya 2003-2004 D-4D Sol bulursan senin için harika olur
Hasan kimse dizel Sol aracını benzinli araçla takas etmez
şehiriçimi ?