0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim araç otomatık gaaliba ondan olsa gerek bu kadar fark yoksa bütün bakımları tam yağ filtreler falan yeni değişti bujide 20bin oldu değişeli iyice gıcık olmaya başladım arabama :'(
Evet metin abi şehir içi
Fena değilmiş, ben 27-29 tl'ye yapıyorum 100 km'yi şehiriçinde. 100 km'de 8 TL ile benim 15000 km yol yapmam mı lazım amorti etmesi için yani lpg taktırdığımda ? Bunun yanında benzin için harcananıda düşünürsek ortalama 17000-18000 km sonra ortalama 1000 tl lik bir lpg sistemini amorti ederim. hmmm
Buna göre bir yılda kendini amorti eder herhalde
Öyle görünüyor teorik olarak Senin araçta ne marka model sistem vardı ?
kamil abi yol bilgisayarı 10.7 gösteriyordu sen 206 km yi 50 lira ile mi yaktın
Hasan 20 TL lik gazla 100km mi ? çok fazla yakıyor sanki senin araba ! benim araba 25TL lik benzinle 100KM yapıyor, eğer tüpte senin yaptığın değerler normal ise ben gaza geçmiyim boşuna ! ne dersin
Kamil beyinde dediği gibi uzun yolda 4 kişi ve bende 17 jant olmasına rağmen 6.8lt geçmedim hiç
Atiker sıralı sistem
Atiker'de fast var, safe fast, multifast var. Aralarındaki farkın sadece yazılımdan ibaret olduğunu düşünüyorum.Sendeki hangisi ?
Abi akşam eve gidince bakarım hangisi olduğuna aklımda yok
kurcalıyor bu atiker benim kafamı ondan soruyorum. Bakınca söylersin acelesi yok.
safest aeb ecu kullanıyor diğerlerine göre çok daha gelişmiş ayarlar sunuyor. Tabii yine usta faktörü. Ayar yapamayan adama gelişmiş ucu ne yapsın;)
lpg son zamlar itibariyle (2.30 liradan) 50 lira ile tam 200 km gittim . yani 25 krs yakdım bunun da %75 s. disi geri kalanı ş. içi olmak üzerre sakın kullanımda sizce nasıl arkadaşlar?