0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
offf yani bi ton problem çıkıcak 2litre turbo motora ne kadar isterler ki acaba [/quote]aracı değiştirsen daha mantıklı model yükselt
offf yani bi ton problem çıkıcak 2litre turbo motora ne kadar isterler ki acaba [/quote]98 model 2000cc avensis motoru bulsan çıkmacılardan. süper olur valla
en sevmediğim yorumlardan biri zaten aracı değiştirmek istese böyle bir soru sormaz herhal.[/quote]Burada amaç çözüm üretmek değil mi sen de çözüm üret o zaman ne yapsın bu arkadaş
arabayı değiştirmek istesem aten o kolay ama bu arabaya aşık oldum ben utku abi avensis motoruna ne gidi yükleme yapabilirim ki?? ilerde yüklenebilmek için 3s-gte yada 2jz-gte motorlara bakyorum [/quote]ufuk çok fazla güce gerek yok bence. başkalarından biraz farklı ol yeter. ben aracımı o şekilde kullanmayı seviyorum. bi yokuşu çıkarak başkasından biraz daha hızlı çıkayım yeter bana. unutma aşırı hız tehlikelidir. ve kaza yapmak ve ölmek hiç düşünmediğin kadar kolay ve saniyelik bir olaydıro yüzden 2000 cc nin çıplak hali bile yeter artaren çok olsa düşük barlı bi turbo tak. gerisi tamamdır. ondan sonra tut tutabiliyorsan
utku abi haklısın...hem 3YTL benzin olan bi ülkede yüksek güce ne gerek var ama madem oldu içime sinen bişi olsun istiyorum....[/quote]2000 cc zaten seni farklı kılar. 1100 kg'luk kasaya canavar olur valla. 180nm torku var hem o motorun. bence bi düşün derim