0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sefa seni daha içeri atmadılarmı
bende bilmiyorum abi öyle bakarken buldum bende ismimi yazdım 4111. oldum. belki ilk 5000 kişiye bi depo benzin falan verirler diye numaramıda unutmuyorum
siz bu fiyatları düşürün güzel kardeşim ben sana 1 depo hediye edeyim bu şekilde bu olayın, yani akaryakıt fiyatlarının geri çekilemeyeceği gün gibi ortada maalesef.1 hafta kimse akaryakıt almasın bak o zaman Türkiye ayağa kalkmıyomu.ama bu birlik beraberlik bizde olmadığından boş bir çaba bu.üstelik dikte bir yönetim var karşımızda .
farkındayım abi zaten başlıkta belki birşey olur dedim. 1 hafta uzun süre abi 1.000 kişi almasa 10.000.000 kişi alacak buda ortada burda sadece kendimizi parçalıyoruz farkındayım
Allah cc yardım etsin bu ülkeye başkaca da yardımcı yok zaten
Gayet mantıklı, bu şirketlerden almasak ne olur ki;? Biraz dikkat yeterli hem de
Uygulanabilirliği olan bir sistem. O zaman opetten alalım bundan sonra. Onda Türk sermayesi varmış.
ben zaten hep opetten alırım...demekki opete devam edecez
arkadaşım tavsiyen mantıklı geldi ve bunu msn bulunan ve araç kullandığını bildiğim 100 kişiye gönderiyorum
Muammer abi sen bu maili yeni mi gördün... Bu mail ancak kalite ile başa çıkamayan küçük şirketlerin attırdığı bir mail olabilir... Zira heryerde aldığın benzinin %70'ine yakınının vergi olduğu söylenip dururken, fiyatları etkileyenin akaryakıt şirketleri olduğunu söylemek haksızlıktır. Hükümet hala kendisinin suçu olmadığını iddia ede dursun 4 tl'lik benzinden akaryakıt şirketleri ve bayilerin toplam karı 40 kuruş civarıymış. Geri kalan? Ayrıca ucuz mazot satan birçok firma varken niye hala insanlar büyük şirketlerden yakıt alıyor? Ben paramı sokakta bulmadım ki gidipde ne sattığı belli olmayan bir markadan yakıt alayım. Sonra arabamın masrafını ne yapıcam? Birde bu mailleri atıyorlarda ham petrolü kim çıkartıyor zannediyorlar ki? Gene bu markalar.