0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Muammer abi sen bu maili yeni mi gördün... Bu mail ancak kalite ile başa çıkamayan küçük şirketlerin attırdığı bir mail olabilir... Zira heryerde aldığın benzinin %70'ine yakınının vergi olduğu söylenip dururken, fiyatları etkileyenin akaryakıt şirketleri olduğunu söylemek haksızlıktır. Hükümet hala kendisinin suçu olmadığını iddia ede dursun 4 tl'lik benzinden akaryakıt şirketleri ve bayilerin toplam karı 40 kuruş civarıymış. Geri kalan? Ayrıca ucuz mazot satan birçok firma varken niye hala insanlar büyük şirketlerden yakıt alıyor? Ben paramı sokakta bulmadım ki gidipde ne sattığı belli olmayan bir markadan yakıt alayım. Sonra arabamın masrafını ne yapıcam? Birde bu mailleri atıyorlarda ham petrolü kim çıkartıyor zannediyorlar ki? Gene bu markalar.
Sefa, senin bu site daha çok LPG'ciler tarafından finanse ediliyor gibi sanki
Muammer abi sen bu maili yeni mi gördün... Bu mail ancak kalite ile başa çıkamayan küçük şirketlerin attırdığı bir mail olabilir... Zira heryerde aldığın benzinin %70'ine yakınının vergi olduğu söylenip dururken, fiyatları etkileyenin akaryakıt şirketleri olduğunu söylemek haksızlıktır. Hükümet hala kendisinin suçu olmadığını iddia ede dursun 4 tl'lik benzinden akaryakıt şirketleri ve bayilerin toplam karı 40 kuruş civarıymış. Geri kalan? "Ayrıca ucuz mazot satan birçok firma varken niye hala insanlar büyük şirketlerden yakıt alıyor? Ben paramı sokakta bulmadım ki gidipde ne sattığı belli olmayan bir markadan yakıt alayım. Sonra arabamın masrafını ne yapıcam?" Birde bu mailleri atıyorlarda ham petrolü kim çıkartıyor zannediyorlar ki? Gene bu markalar.
Geçen haberlerde bu benzin zammıyla ilgili vatandaşa sorular soruyorlar, vatandaşın birisi elnde 100TL benzin istasyonunda, ben hep 100tl lik alıyorum, parasal olarak bende bişey değişmedi gene 100tl lik alıyorum diyor. Bizde böyle insanlar olduktan sonra 1 litre benzin 10 TL de olsa birşey olmaz. Aziz Nesin çok doğru söylemiş hatta az bile söylemiş.