0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam arkadaşlar ben forumda yeniyim.Babam 4 ay sonra emekli olucak ve 30-36 bin lira arası bi araç almayı düşünüyoruz toyota corolla ve ford focus arasında gidip geliyoruz bizim için performans çokta önemli değil konfor ve dayanıklılık,sağlamlık başta gelir.Dizel almayı düşünüyoruz.Sizce corolla mı focus mu ? selamlar
şiddetle corollanın dizelini tavsiye ediyorum...
araba'da en önemli özellik dayanıklılık bence bu gün baktığımızda çoğu firmaların yeni araçları güzel ama önemli olan 5-6 yıl sonra aracın durumu toyota bu yüzden Harika
Başkada var da bizi paklayan sadece Toyota
mesut abi yakıtı nasıl focus un ?
Abi bu senin araba kokluyormu naptın sen bu arabaya böyle şüphelenmeye başladım bak
benim araba değil bu ya Hasan babamın Ford Focus'undan bahsediyoruz alıntıyı yanlış almışım
kendimizi kandırmayalaım artık ya yeter forumdda sıfırarabasının vitesinden, yağ yakmasından, motorundaki vuruntudan açılan tonlarca başlık var Toyota kaliteyi düşürdü eski Toyota yok artık 1 2 yıl sonra araba alıcam kesinlikle Toyota düşünmüyorum şimdilik.Mehmet 4 kişi 120Km hızla 540km yol yaptık ortalama yakıt tüketimi 4,5lt idi yol bilgisayarında çok iyi bir değer değilmi bu sencemazotun litresi 3,20 60 70 liralık mazotla rahat 500KM yapıyor.