0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arabada sessizlik- yakıt tasarrufu - dayanıklılık diyorsan toyota dizel derim..
Yakıt konusunda gerçekten focus ve corolla yarışabilecek seviyede.Ford firmasının yeni motorları da ciddi şekilde az yakıt sarf ediyor.Ben Corolla dizel sahibiyim, 2010 model dizel hb Focus da çok kullandım.HB Focusun çok fazla yol konforu yok.Corolla tercih ederdim yine de...
bunların hepsi Ford Focustada var, kullandınızmı hiç dizel Ford Focus ?babamdaki Hb FocusLevent abi inan benim corolladan daha iyi ben bile satım Focus alamyı düşünüyorum uzun zamandır,Focusta benim gördüğüm 2 eksik yanı şunlarön kapıları kapatınca toyotadaki gibi yumuşak kapı sesi geliyor (izolasyon iyi) ama arka kapıları kapatınca biraz bir seste farklılık oluyor teneke gibi ses çıkıyor arka kapı yalıtımı zayıf, birde direksiyondaki düğmeler ve müzik sisteminin direksiyondaki kumanda kolu ışıklandırılmamış.ama gel gelelim donanım olarak corolladan daha iyi, fiyat olarak daha iyihel bir ses sistemi var Sony akıllara zarar, benim arabanın orjinali o sesin yanında kedi miyavlaması gibi kalır, 6 höperlör inanılmaz temiz bir ses.
1.4 4D motor teknolojisi çok iyi. 6. vites olayı da mükkemmel. Teknolojik olarak diğer rakiplerinden düşük gibi gözükse de güvenlik konularında rakipsiz gibi durmakta. Nevigasyonun standart donanıma dahil edilmemiş olması eksilerinden bir tanesi. Fiyat performans olarak 2 araç da alınabilecek seviyede.
1.4 D-4D moturu 1.6'ya çıkartsalar hem daha ekonomik hem daha performanslı olur
aslında 1.5 de yeter hasan gel şunu1.5 e bağlayalım
valla olurdu gerçekten o zaman fiyatıda 50.000 tl yi görürdü merak etme
abooooooo en son 4 yıl once bakmıştım baya olmuş yahuuu ( şaka tabi ki ) ( bu arada body im nası olmuş. )
yok en iyi clio3 faz2 reno:)özellikle hatunun altına çektiğinizde:)
nası yani?
bunların hepsi Ford Focustada var, kullandınızmı hiç dizel Ford Focus ?babamdaki Hb FocusLevent abi inan benim corolladan daha iyi ben bile satım Focus alamyı düşünüyorum uzun zamandır,Focusta benim gördüğüm 2 eksik yanı şunlarön kapıları kapatınca toyotadaki gibi yumuşak kapı sesi geliyor (izolasyon iyi) ama arka kapıları kapatınca biraz bir seste farklılık oluyor teneke gibi ses çıkıyor arka kapı yalıtımı zayıf, birde direksiyondaki düğmeler ve müzik sisteminin direksiyondaki kumanda kolu ışıklandırılmamış. ( kol dayama collection paketinde yok bu arada )ama gel gelelim donanım olarak corolladan daha iyi, fiyat olarak daha iyihele bir ses sistemi var Sony akıllara zarar, benim arabanın orjinali o sesin yanında kedi miyavlaması gibi kalır, 6 höperlör inanılmaz temiz bir ses.