0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
not: trafiğe kapalı alan
Not : videoları göremiyorum
yapma be..gizlilik ayarından herkes demiştim aslında...videolar için linkler ;www. facebook.com/video/video.php?v=478572178929#&subj=659093929www. facebook.com/video/video.php?v=478584868929#&subj=659093929www. facebook.com/video/video.php?v=478561013929#&subj=659093929bir de bu şekilde denesene
Şimdi sen bunları düple mi yaptın Türkay .Patinaj fotoğrafı çok güzel olmuş.
harikulade.
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaa huhahahahaa hehehehehe vkmadjfksaıhfnvkjdsafhvldkshfvnsaşhfcdsjfva ne kadar gülme efekti varsa alayını kullandım sayın Türkei aga düplü olmuş zaaaaaaaaaaa 1 aylık gülmek için malzeme çıktı
valla aklıma geldi sizi aramak ama arabayı servisten henüz yeni çıkartmışken vukuat olmasın diye çekindim.Bide önceki gece çalışmıştım biraz yorgundum , saat 13.00da eve geldim yattım...
güzel kareler olmuş emeğine sağlık...
beypazarına bir gram bile yağmadı...
hadi canım bilkentte hayat durdu abla ya
Türkay amma eğlenmişsinizh a:D bende senin igib 17 lerimi söküp orjinal saç jantlarımı taktım dün vidalardan biri yalama oldu saplamayı söküp yenisini taktım fazladan 1 saat mesaği yaptım ya bi vida yüzünden ama kışın jantları harabe etmiycez en azından
ühü... bi damla yağmadı...
ahaaa izmir e de kar düştüü, cok mutlu oldum , daha dün e kadar yarım kolluyduk yaa
böyle boş bi alanda benim bulmam lazım ama sivasta nerde var acaba böyle bi yer karda araba sürmenin zevki bi başkadır....