Gönderen Konu: ankarada yılın ilk karını kutlamak :)  (Okunma sayısı 3078 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: ankarada yılın ilk karını kutlamak :)
« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2010, 11:12:09 »
ama bu seferde kar yağınca yanlayan hande diye benimle dalga geçeceksiniz.... ühü... :(
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 13, 2010, 11:12:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 13, 2010, 11:19:32 »
abi ben çıktım her yer trafiğe kapalı alandı :D kar kapatmış yolları :P

yahu arkadaş neredeyse memleketin her tarafına kar yağdı...sivas gibi bi şehire halaa yağmadı diyebilirim...
bugün sabah bi baktım çatılarda hafif bi beyazlık var...şimdi oda eridi hiç bişey kalmadı...
dün bi köye gitmem gerekti orda biraz kar vardı...zaten bi rampada balkızım beni yarı yolda bıraktı...çıkamadık rampayı :) arka yüklü olunca rampada ön tekerler havaya kalktı doğal olarak yola tutumanadı... arabadakilerden utandım valla :) bi sürü yol yürüdük karın fırtınanın ortasında :D :D

Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 13, 2010, 11:37:23 »
ama bu seferde kar yağınca yanlayan hande diye benimle dalga geçeceksiniz.... ühü... :(
ben överim ablam :D dalga geçenlerle dalga geçeriz boşver sen :)
yahu arkadaş neredeyse memleketin her tarafına kar yağdı...sivas gibi bi şehire halaa yağmadı diyebilirim...
bugün sabah bi baktım çatılarda hafif bi beyazlık var...şimdi oda eridi hiç bişey kalmadı...
dün bi köye gitmem gerekti orda biraz kar vardı...zaten bi rampada balkızım beni yarı yolda bıraktı...çıkamadık rampayı :) arka yüklü olunca rampada ön tekerler havaya kalktı doğal olarak yola tutumanadı... arabadakilerden utandım valla :) bi sürü yol yürüdük karın fırtınanın ortasında :D :D

cumartesi akşam karda kalanlardan biri yine öyle patinaj yüzünden çıkamıyordu, ben geçtim direksiyona, 180 derece dönüp geri geri çıktım, o zaman çok rahat çıkıyor, öneririm :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 13, 2010, 11:41:27 »
cumartesi akşam karda kalanlardan biri yine öyle patinaj yüzünden çıkamıyordu, ben geçtim direksiyona, 180 derece dönüp geri geri çıktım, o zaman çok rahat çıkıyor, öneririm :)

ne geri dönmesi türkay :) köy yolu sağı solu uçurum... bi araba sığıyor...ben o halde geri dönebilmek için 1,5-2 km yolu geri geri gittim...tabi yusuf yusuf ederek :D :D
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 41000
  • Model Yılı: '11
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 13, 2010, 11:47:08 »
resimler çok süper olmuş harika keyfi olduğu belli keşke istanbul'da da böyle bir kar yağışı olsa yaaa ellerinize sağlık
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #25 : Aralık 13, 2010, 11:51:47 »
ne geri dönmesi türkay :) köy yolu sağı solu uçurum... bi araba sığıyor...ben o halde geri dönebilmek için 1,5-2 km yolu geri geri gittim...tabi yusuf yusuf ederek :D :D
oyy onu bilemem :)
resimler çok süper olmuş harika keyfi olduğu belli keşke istanbul'da da böyle bir kar yağışı olsa yaaa ellerinize sağlık
bize her otopark pist :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Aralık 15, 2010, 02:07:59 »
Tüp iyidir tüp candır :D
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 15, 2010, 08:58:55 »
:alkis: kesinlikle :D ben yazlıkları poşetledim kaldırdım bile, yaz gelirken baharda şöyle bir tertemiz yaparım, zımparalarım sonra bir de temiz bir kat boya atarım üstüne de bir kat vernik hoop yaza hazır :D

vallahi bende aynı şeyi düşünüyordum kardeşim :D ama hangi renge boyasam karar veremedim :D varmı aklında bişeyler senin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #28 : Aralık 15, 2010, 21:32:17 »
vallahi bende aynı şeyi düşünüyordum kardeşim :D ama hangi renge boyasam karar veremedim :D varmı aklında bişeyler senin :D
yok artık :) ne alaka abi ya :) senin orjinal jantının rengi güzel üstelik yeni jant niye boyayacaksın ki?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ...Toyota Gibi Adam
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #29 : Aralık 21, 2010, 22:31:26 »
Türkay çok başarılı ellerine sağlık. Doğup büyüdüğüm topraklara selam olsun.
Kaptanın İyisi Fırtınalı Havada Belli Olur...ŞA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 25, 2010, 15:22:38 »
siz keyfini çıkarın karın. benim için çok sıkıntılı oldu... inşallah ben teskere alana kadar bir daha yağmaz. :D