0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi ben çıktım her yer trafiğe kapalı alandı kar kapatmış yolları
ama bu seferde kar yağınca yanlayan hande diye benimle dalga geçeceksiniz.... ühü...
yahu arkadaş neredeyse memleketin her tarafına kar yağdı...sivas gibi bi şehire halaa yağmadı diyebilirim...bugün sabah bi baktım çatılarda hafif bi beyazlık var...şimdi oda eridi hiç bişey kalmadı...dün bi köye gitmem gerekti orda biraz kar vardı...zaten bi rampada balkızım beni yarı yolda bıraktı...çıkamadık rampayı arka yüklü olunca rampada ön tekerler havaya kalktı doğal olarak yola tutumanadı... arabadakilerden utandım valla bi sürü yol yürüdük karın fırtınanın ortasında
cumartesi akşam karda kalanlardan biri yine öyle patinaj yüzünden çıkamıyordu, ben geçtim direksiyona, 180 derece dönüp geri geri çıktım, o zaman çok rahat çıkıyor, öneririm
ne geri dönmesi türkay köy yolu sağı solu uçurum... bi araba sığıyor...ben o halde geri dönebilmek için 1,5-2 km yolu geri geri gittim...tabi yusuf yusuf ederek
resimler çok süper olmuş harika keyfi olduğu belli keşke istanbul'da da böyle bir kar yağışı olsa yaaa ellerinize sağlık
kesinlikle ben yazlıkları poşetledim kaldırdım bile, yaz gelirken baharda şöyle bir tertemiz yaparım, zımparalarım sonra bir de temiz bir kat boya atarım üstüne de bir kat vernik hoop yaza hazır
vallahi bende aynı şeyi düşünüyordum kardeşim ama hangi renge boyasam karar veremedim varmı aklında bişeyler senin