0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taşkın bu yüzden deposunu büyütenler var .
Neden olmasın ki ? Ben bile düşünürdüm yani eğer böyle bir imkanım olsaydı
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrkiye_vize_politikas%C4%B1#Vizesiz_giri.C5.9FlerVizesiz giriş yapabileceğimiz ülkelerin bir listesi.----Bu arada güzel fikir.
Liste fazla uzun geldi gözüme, Bir de baktım ki vizesiz ülkemize girebilenlermiş
suriye şurdan kaç km pasaportu çıkardıktan sonra her an gidebilirim
Mert deymez 55 lt için ama depoyu 150 lt yaparsan birşey diyemem.Suriyedeki pompacıda kafayı yer arabnın altına bakar depo delik mi diye.
Gidiş dönüş depon bitmez ise tabi değmesi lazım Ben olaya turistik açıdan bakıyorum arkadaş diyorsan orası ayrı..
Acaba ekstra olarak bagajdaki bidonları falan doldurtturuyolar mı ? Öyleyse bana yol görünür
gidip depoyu fulledikten sonra ordanda bir kaç birşey alırsam mesela telefona ihtiyacım bana fazlasıyla yararı olur. birde gezmeyi yeni yerleri görmeyi çok seviyorum suriyeyide gezerim hiç fena olmaz hem turistlik hem alışveriş olur bağajın hacmi 450 litre aslında ama :D
Nahçıvan sınır kapısında, 90 lı yıllarda, devlet günlük vize veriyordu. Canter tarzı kamyonetlerle gidip geliyordu Iğdır ikametliler.Bir kamyonetle, ayda 1.000$ civarı bir gelir oluyormuş. Sonradan talep artınca sıra uzamış ve tadı kaçmış ama şimdi doblo tarzı araçlara ek depo yaparak geçip geliyorlarmış.Van'da bir yılda 2.000 Kamyon satılmış. Sanırım Desoto, sırf bu yüzden 800 litrelik depolu bir kamyon çıkarmış ve ciddi bir satış yapmış. Son yıllarda artık yasaklanmış.
Doldurular ama geri TR ye dönerken gümrükte sorun çıkarabilirler. Yani yaş iş.
Ya doldurtmasınlar kardeşim o zaman derim çıngar çıkar vallahi pet şişelere falan Allahım konuştuğumuz şeylere bak ya nelere kaldık ey gidi ey
mahmut o işin espirisi ama bize yakın suriye gezip alışveriş yapılıp gelinebilir ama mazot için yedek depo falan cazip görünüyor ahahahahha