Gönderen Konu: Adamlar işin kolayını bulmuş.. Yok ki vizesiz bir sınır kapımız bizde gitsek :)  (Okunma sayısı 3367 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Valla o konuda diyecek söz bulamıyorum mahmut.
Sözün bittiği yere geldik. :(

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
herkes güzel düşünmüşte oradaki benzinin oktanından haberiniz yok sanırım:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
Oktanını yeyim adamlar 1.40 tl den bahsediyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
1.40tl lik benzin alacam diye arabadan olmak daha mantıklı geliyorsa birsey diyemem:)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi

kaçmış oktanı sen bizi bi bilgilendirsene :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
bu arada bi bilgiye ulaştım bizim benzinlerin oktanları ile alakalı : http://forum.donanimhaber.com/m_33585365/tm.htm

V-Box ile yapılan bazı olcumlerde hedeflenen neticelere ulaşamadıgımız ıcın Benzinleri numune alıp yurt dısına teste gönderdik

gelen sonuçları yazıyorum.

OPET:

97 Oktan = 93,17 OKTAN
95 Oktan = 90,89 Oktan

SHELL ve BP tipa tip ayni yine hic ama hic fark yok

97 OKTAN = 92,77 Oktan
95 Oktan = 90,14 Oktan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
1.40tl lik benzin alacam diye arabadan olmak daha mantıklı geliyorsa birsey diyemem:)))
Niye arabadan olacağız zaten Mesut abi araştırma yapmış 97 oktan diye aldığımız benzin 93 oktanmış :)

Gerçi ben 100 oktan benzinde alsam arabadan olurum benimkisi dizel :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
valla arkadaşlar oktanın cok düsük olduğunu biliyorum kilisliyim oradan yaşanmış olaylardan biliyorum cok kişi motor yedi... enjeksiyonsuz arabalara birsey diyemem... ama şurada herkesin bindiği arabalar 20bin 30bin tl lik  arabalar 3 5 kuruş daha aşşağıya benzin alacam diye arabaya zarar vermenin neresi mantıklıki:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
valla arkadaşlar oktanın cok düsük olduğunu biliyorum kilisliyim oradan yaşanmış olaylardan biliyorum cok kişi motor yedi... enjeksiyonsuz arabalara birsey diyemem... ama şurada herkesin bindiği arabalar 20bin 30bin tl lik  arabalar 3 5 kuruş daha aşşağıya benzin alacam diye arabaya zarar vermenin neresi mantıklıki:))
Selim arabaya zararlı veya yararlı o kısmı başka ama bunu yapanlar 3-5 kuruş için yapmıyor TR deki fiyatla suriyedeki fiyat arasında çok büyük bir fark var .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
farkı doğruda kivre ben bizim araçlar için söylüyorum oradan genelde alanlar ya taksiciler yada eski model araçlara binenler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
farkı doğruda kivre ben bizim araçlar için söylüyorum oradan genelde alanlar ya taksiciler yada eski model araçlara binenler
Selim doğrudur zaten ben ordaki benzin zararsız diyemem çünkü kullanmadım bilmiyorum ama nekadar kötü olursa olsun bukadar fiyat farkı olmaması lazım neyse işallah vergilerde indirim olurda bu gibi şeylere artık gerek kalmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
TCT Suriye buluşması yaparız Taşkın :D
Olabilir Vedat abi baksana Mesut abi çoktan oktanları hesaplamış bile bidon bidon gari :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Olabilir Vedat abi baksana Mesut abi çoktan oktanları hesaplamış bile bidon bidon gari :D
:D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ufak bir ekleme arkdaşlar
Suriye hukümeti  benzinli araçalrdan para almıyor ama diesel araçalrdan girişte 100 dolar para alıyor cevre temizlik vergisi gibi bir şey
yakıt miktarına gelince 100 litreye kadar sorun yok ama 100 litreden sonra memura + para vermeniz gerekebilir....Güneyli dostlar amaç yakıt ise  adana  hayat mersin antep ve civarlarında zaten bu yakıt bulunabilir...Turistik gezi yapayım derseniz evet çok cazip hatta bu yaz bende gitmeyi düşünüyorum zira övündüğüm şu arapça ne kadar işe yarayacak göreceğiz :))))))))
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
ya arkadaşlar bu adamlar gidip orada herhangi bir benzinlikten doldurmuyor mu depolarını ? oktan hesabına falan girmişsiniz. adamlar benzinli jip kullanıyorlar biliyorsunuz ayrıca niye oktan sayısını düşük tutma ihtiyacı duysunlar zaten ucuz aldatmacaya gerek yok ki! sonra oralar da sormazlar mı adama sen bu düşük oktanlı benzini hangi elinle yaptın diye :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla D-4D (comfort extra)
hani yokmu suriyeye giden :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '94
Hızlı cevap'ı kullanarak hemen mesaj gönderebilirsin. Gülümseme ve kod kullanabilirsiniz. bu yazının karsısındaki diktörtgen kutuya yazıyorum gönder diyorum gönderiyor. bu yazıyı sadece ben mi görebiliyorum anlayamadım. kafayı yemek üzereyim zaten toyata corolla hasreti yedi bitirdi beni.
You are a legend!!!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1994 xli extra japan
  • 6 kere teşekkür edildi
Sınırda olan şehirlerimiz artık yakıt ihtiyaçlarını komşu ülkelerden karşılamaya başlamışlar..
Topluca bizde mi gitsek diyorum? :D
TCT yakıt ikmal konvoyu :D
Haberin ayrıntısı aşşağıdadır.. Saygılar. sonuna kadar katılıyorum taşkın ist en yakın neresi sınır kapısı bir tır kiralayıp gidelim akmek su gibi satarız ist

http://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/12/12/benzinin_litresini_140_liraya_aliyorlar
Gidene yol vermek saygımızdandır Gitmeyenden yol istemekde acil işimiz olduğundandır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Hızlı cevap'ı kullanarak hemen mesaj gönderebilirsin. Gülümseme ve kod kullanabilirsiniz. bu yazının karsısındaki diktörtgen kutuya yazıyorum gönder diyorum gönderiyor. bu yazıyı sadece ben mi görebiliyorum anlayamadım. kafayı yemek üzereyim zaten toyata corolla hasreti yedi bitirdi beni.

Sayın Oğuz; forumlara ve forum paylaşımlarına biraz uzaksınız sanırım...

forumların amacı üyelerin aynı anda bir araya gelip sohbet etmesinden ziyade bilgi paylaşımının yapılabileceği başlıklar açıp başlıklar altında fikir ve görüş sunmaktır....

bir ileti yazarsınız bunun ardından diğer üyeler ancak forumda online olduklarında sizin iletinizi görürler ve sizde bir sonra yazılan ileti sizin yazmış olduğunuz iletinizin altına yazılmış olur. online olduğunuzda tüm bölümleri tüm iletileri ve başlıkları görüp hepsini okuma şansına sahipsiniz.... yazdıklarınız silinmez yıllarca kalır bunu da unutmayın lütfen....

son olarak şu anda Allahtan tek dileğim bu iletimi okumanızdır....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
son olarak şu anda Allahtan tek dileğim bu iletimi okumanızdır....
:) yok daha okumamış ....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...