0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla o konuda diyecek söz bulamıyorum mahmut.
herkes güzel düşünmüşte oradaki benzinin oktanından haberiniz yok sanırım:)
1.40tl lik benzin alacam diye arabadan olmak daha mantıklı geliyorsa birsey diyemem:)))
valla arkadaşlar oktanın cok düsük olduğunu biliyorum kilisliyim oradan yaşanmış olaylardan biliyorum cok kişi motor yedi... enjeksiyonsuz arabalara birsey diyemem... ama şurada herkesin bindiği arabalar 20bin 30bin tl lik arabalar 3 5 kuruş daha aşşağıya benzin alacam diye arabaya zarar vermenin neresi mantıklıki:))
farkı doğruda kivre ben bizim araçlar için söylüyorum oradan genelde alanlar ya taksiciler yada eski model araçlara binenler
TCT Suriye buluşması yaparız Taşkın
Olabilir Vedat abi baksana Mesut abi çoktan oktanları hesaplamış bile bidon bidon gari
Sınırda olan şehirlerimiz artık yakıt ihtiyaçlarını komşu ülkelerden karşılamaya başlamışlar..Topluca bizde mi gitsek diyorum? TCT yakıt ikmal konvoyu Haberin ayrıntısı aşşağıdadır.. Saygılar. sonuna kadar katılıyorum taşkın ist en yakın neresi sınır kapısı bir tır kiralayıp gidelim akmek su gibi satarız isthttp://www.sabah.com.tr/Ekonomi/2010/12/12/benzinin_litresini_140_liraya_aliyorlar
Hızlı cevap'ı kullanarak hemen mesaj gönderebilirsin. Gülümseme ve kod kullanabilirsiniz. bu yazının karsısındaki diktörtgen kutuya yazıyorum gönder diyorum gönderiyor. bu yazıyı sadece ben mi görebiliyorum anlayamadım. kafayı yemek üzereyim zaten toyata corolla hasreti yedi bitirdi beni.
son olarak şu anda Allahtan tek dileğim bu iletimi okumanızdır....