0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
utku bey mıcırlı asfaltta ses yapmayan tek lastik adı söyle vallahi yeni aldığım lastikleri kemiricem. kim ne derse desin nokian sessizlikte 1 numara.değildir diyen ya hiç nokian kullanmamış yada başka bir lastik markası sponsorudur derim başkada bişey demem.
b390 yani fabrika çıkış lastiğinden ben hiç memnun değilim yıllarında vermiş olduğu sertleşmeninde etkisiyle fren mesafemi baya uzatıyor zırt bırt ABS devreye giriyor. ER300 ü hem forumlar hemde test kuruluşları baya güzel reklamını yaptılar iyi lastiktir muhtemelen ama ben yaz sonuna doğru kararımı yumuşak ve çabuk ısınan bi lastikten yana kullanacağım ki bunun bridgestone olmyacağı kesin. Gerçi sağlam lastik kesinlikle çoğu lastiğin balon yapacağı yerde hala balansının gitmemiş olması sevindirici. para olacaktıda Adrenalin serisinden almak vardıda neyse....
Bu lastiklerin niye ambalaji yok merak ediyorumHepsi acikta duruyor uzerlerinde sadece bir etiket varyazik degil mi en azindan nemden sudan vs den korumak icin bir yol olabilir
Tuncay bey bunda ne var ki?Tabii ki de gerçek!!Herhalde lastiklerin zaten arabaya takıldıktan sonra suya değdiğini çok zor şartlar altında kullanıldığını ve dayanıklı olduğunu biliyoruzAncak bu demek değildir ki bu lastikler aylarca stoklarda beklerken (1-2 yıl önceki üretilen lastikler bile stoklarda olabiliyor) her türlü dış tehlikeye açık kalsınÖzellikle lastiklerin iç kısımları burada daha fazla önem arz ediyorAyrica bu lastikler fabrikalardan bayilere gelene kadar (ki bir de çinden, asyadan, avrupadan falan ithal edildiğini düşünürseniz) ne tür tehlikeler geçiriyorlardır. Buna bir de bizim bizim bayilerin saklama koşullarını ekleyin o zaman bana hak vereceksinizSonuçta ayakkabılar bile ambalajlarda saklaniyor değil mi ?
Bayagi bir arastirma sonucu nokian i3 almaya karar verdim.alınca burdan lastik hakkındaki fikirlerimi söylerim