0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hasancım amasyanın neresindesin..bakalım..sen.. ben şu an svs internet cafedeyim amasya il jandarma komutanlığının karşı sokak aralarında..
evet ben şimdi oradayım svs çık gel kapıdan girişte..çık gel olum
Murat abi gelmek isterim ama şuan suluovadayım akşam döneceğiz inşallah sonra görüşürüz...
sen o cafeye ne kadar yakınsın bakalım bana bi aç çünkü bir daha ki hafta yine o cafede olacağım duruma göre cep telefonumu sana emanet edeceğim.. anlat bakalım.. canın istediğinde..jandarmanın kapısına gel ismimi soyismimi ver çağırt beni oradada görüşürüz..
Murat abi jandarmanın karşısında mor evler var ordamısın sen jandarmanın yanında da petrol ofisi var ordamısın
O petrol ofisinin hemen yanındaki yeşil ev bizim ama yazın orda oturuyoruz şimdi bahçeleriçindeyiz telefonunu mu emanet edecen bana ya yarın bilmem ki
Len olum senı carsıda askerlık yapmaya gonderdık bız yahuuHaftada kac kez carsı ıznı buu? [/quote3 gün selçuk abi..: ben toyotalıyım..Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Aralık 25, 2010, 15:02:21Tamam Murat abi konuşuruz.yarın cafede olacağım..haberin olsun öğleden sonra.. haberin olsun daha sonrada önümüzdeki hafta sonu şu sizin yeşil evede bi bakayım.. uzaktan
Tamam Murat abi konuşuruz.
ula as nokta iz nokta lar bile bu kadar carsıda dolasmyo hee...
Muratım Amasyada kendine başka arkadaşlar bulmuşsun..Maşaallah..