Gönderen Konu: AMASYA İL JANDARMADAN HERKESE SELAMLAR..  (Okunma sayısı 14698 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: AMASYA İL JANDARMADAN HERKESE SELAMLAR..
« Yanıtla #180 : Nisan 05, 2011, 10:26:50 »
hakkı ne onbaşısı adam çavuş olmuş 2 pırpırı görmüyormusun:) bizde bir zamanlar takmıştık bişiler mazide kaldı hey gidi askerlik günlerim hey
ah serkan abi sendeki o domino taşı sağ ve sol omuzda olsa idi karizma daha bi güzel olurdu..çavuşun havası böyle ise oooo...:D teşekkürler abicim az kaldı..evet askerde mangalı yaktım gitmeden önce yakacam demiştim..sözüm vardı ..yaktım oldu bitti...:D zor değilmiş.. 
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Nisan 05, 2011, 10:26:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Nisan 05, 2011, 10:35:28 »
ayrıca buradan belirteyim hep unutuyorum..TCT ailemin bana göndermiş olduğu mektubu aldım yeşil zarf içinde..çok bambaşka bir duygu..şimdi dile getriyorum kusura bakmayın askerlik..işte..akıl bazen tıkanıyor.. bir mektub..döne döne 7-8 kere okunur mu..okunuyomuş.. ..yastık kılıfımın  içinde..saklıyorum..keyif almak için acıp acıp okudum vallaha :D bi ara bidaha mı yazsanız ne :P :D özenle kaleme dökülmüş..özel dillerden sarfedilmiş.cümleler..tek tek teşekkür ediyorum..mektubu elime ulaştıran..bir bayan astsubayım ..açmış kontrolünü o yapmış yapmasının sebebide gönderenenin bir bayan olmasından dolayı...(nagihana ayrıca teşekkürler..) :D ince fikirlilik bu olsa gerek..bayan komutanım ne çok sevenin varmış.. deyince  ... bir kez daha anladım tct büyüklüğünü..tekrar teşekkürler..;)
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Nisan 05, 2011, 11:15:01 »
dayı dayım ya..:D askerliği unutmuşun belli sevindim adına..o pırpırlar onabaşı değil çavuş....dayı..askerliğim 40. gününde aldım..öyle böyle değil..binbaşımız tarafından..diploma ile..öyle kolluk falan değil..olduk sorumluluğu fazla imiş..alırken düşünmeidk ama sorumluluğunun altrındada kalmadık şükür...:D :D bazen emir komuta verildiğinde layıkıyla getiriyoruz..ses tonu ile gelince yaparım..:D

la yeğenim ne kadar dikkatsiz bakmışım, çift pırpırı göremeyecek kadar,mahcup oldum bak sana kusuruma bakma
eeee çavuş dayının çavuş yeğeni işte :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #183 : Nisan 05, 2011, 15:26:12 »
ayrıca buradan belirteyim hep unutuyorum..TCT ailemin bana göndermiş olduğu mektubu aldım yeşil zarf içinde..çok bambaşka bir duygu..şimdi dile getriyorum kusura bakmayın askerlik..işte..akıl bazen tıkanıyor.. bir mektub..döne döne 7-8 kere okunur mu..okunuyomuş.. ..yastık kılıfımın  içinde..saklıyorum..keyif almak için acıp acıp okudum vallaha :D bi ara bidaha mı yazsanız ne :P :D özenle kaleme dökülmüş..özel dillerden sarfedilmiş.cümleler..tek tek teşekkür ediyorum..mektubu elime ulaştıran..bir bayan astsubayım ..açmış kontrolünü o yapmış yapmasının sebebide gönderenenin bir bayan olmasından dolayı...(nagihana ayrıca teşekkürler..) :D ince fikirlilik bu olsa gerek..bayan komutanım ne çok sevenin varmış.. deyince  ... bir kez daha anladım tct büyüklüğünü..tekrar teşekkürler..;)

Resmen içime su serpildi yahu, gitmedi diye endişeleniyordum =) Umudu kesmiştim bir ara.  Bayan komutana çok selam söyle iyi baksın sana yoksa... :lol: Forumca arkandayız.
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #184 : Nisan 06, 2011, 18:45:03 »
yakışır sana mangalın kralı muradım. domino taşı değilde bende tek yıldız var dolabımda duruyor asker ünüformam istersen yollıyım bi hafta sonu giy amasya il jandarmayı hizaya getir gerçi senin boy benden uzun kısa gelir yıkandı çekti dersin soran olursa:) jandarmada çavuşun havası iyidir. sanada yakışmış üniformalar.mektup yazıp askerimize moral verenlerin ellerine sağlık
Bize Her Yer Trabzon