0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat şimdiden özledik seni be kardeşim sağ sağlim gelmen nasip olur inşallah ta sen geldiğinde bi mangal partisi ile dönüşünü kutlarız kareşim
Bugün Murat Gül kardeşimi ziyarete gittim..Herkese çok çok selamı var..Biraz yorgun olmasına rağmen çok iyi gördüm..İyi bir moral oldu ona da..Tabi beni tanımıyordu ..nerden tanışıyoruz dedi..Tct den dedim..Çok duygulandı..Tanıştık görüştük..Çok güzel oldu..Ziyaret saatlerini de sordum ;hafta içi ya da hafta sonu her zaman ziyaret var..bilginize..
Burdayııııııııız . Murat Gül'ü herkes sever hocam . Allah'ın izni ile ziyarete gitmeyi düşünüyorum. Allah razı olsun.
Murat Abisi ben AMasya 15. Piyade Eğitim Tugayında yaptım askerliği. Eğer ordaysan çok güzeldir. Gerçi dışarda da olsan güzeldir orası AMasya benim gözümde mükemmel bir yerdir. Buram buram tarih ve Osmanlı kokar. Şehzadeler şehridir. ALlah tez zamanda aramıza dönmeyi nasip eder inşallah.
Kısa dönemse o zaman çok güzel, gerçi ordaki uzun dönemler poşet muamelesi yapabilir ama, sonucta yaş olarak büyük olduğu için, erler saygı gösterir, ayrıca zaten çavuş olur isterler saygı göstermesinler, yat kalk sürün yaptırır Murat şaka bi yana, tekrar hayırlı teskereler...
Murat abi şafak kaç
vaaaytnaber muratım?
iyidir kayacım ne olsun bildiğiniz askerlik..gidiyor..sabah 05:00 akşam 17:00 sonra ye iç yat..aynı...askerlik.harbi insanın hafızasına kazınması gerekn bişeymiş..gördüm...anlat anlat bitmez..
05:00 çok erken deilmi abi
murat ım hayırlı tezkereler, bende bugün yemin ettim.. görüşmek üzere..
Vay arkadas kacırmısız konuyu yaaa Muratcım ıyı haberlerını aldıgıma sevındım. Kendıne ıyı bak Bu arada kayanın dedıklerını bosver onun lumbar agzı dedıgı onun gıbı bahrıyelı olanlarda gecer
Murat abi bende amasyadayım
sevgili kardeşim murat sende yedin askerliğini hadi iyisin:) baksana ziyaretçi bile kabul etmişsin.düştüğün yeri yaz bilgilendir bizi. yaşa varol vatan bekçim