0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hem dual vvti hem de 4afe sahibi olarak yorum yapıyorum erdem, fazlasıyla tarafsızım 2009u kullanmak resmen zevksiz
İşte 2009u kullanmak zevksiz 98 hırs yaptırıyo geçebilmek için ama vvt-i affetmiyor
hiç binmedin demi 93-98 corollaya
o ne be ahmedin kullandığı araç 1.6 olsa bile gitmez oğlum adamın içinde yaşlı bir dede var, sakin sakin sağdan sağdan hem karbüratör, hep 1.3, hem acd ruhu ben eskişehire gelcem gibi, ya da sen kop gel günahlarından ankaraya 1.6 ae101e bin, lanet et sonra arabana
ercü türkay abinin ae101 ine binceksin bineceksen ikimiz bindiğimizde bile banamısın demiyor
bagajdaki gavur ölüsü DD woofer, lpg sistemi, sen+ben gelsin daha da gelecek varsa
ya bırak 110hp corollayla konuşuyorsun 124hp dual vvti bile tırt 4afe yanında, bi adaçayı yap iç rahatla
Ben her zaman diyorum arkadaşlarbenim karşıma istediğiniz otomatik 101i getirebilirsiniz açığım.Aynı şekilde sensöründe sorun olmayan bir vvt-i ın karşısınada istediğiniz 101i çıkartabilirsiniz..Ben manuel vvt-ilara yetişemiyorum ama manuel 4afeler iki-üç boydan fazla atamıyor..
Pardon, benim söylediğim Amg değil Brabus imiş. Type: V12, Bi-TurboDisplacement cu in (cc): 380 (6233)Power bhp (kW) at RPM: 730(537) / 5100Torque lb-ft (Nm) at RPM: 812(1100) / 2100 Kaynak: http://www.rsportscars.com/mercedes-benz/2006-mercedes-benz-brabus-s-class/
Hay allah formula 1'e giremiycem motor hacmim fazla geliyor..(Bunu söylemeyi hep istemiştim)
Yüksek silindir sayısının da titreşimsizlik, alt devirlerde yüksek tork ve dolayısıyla uzun motor ömrü gibi avantajları var. ("trade off" derler) Bir mühendislik tercihidir bu, teknolojik bir gelişme olmuş değil.. Silindir azaltma, hacim küçültme ve turbo/super şarj modası başladı bakalım sonu ne olacak göreceğiz...Japonlara sirayet etmedi di mi henüz?Bana sorarsanız hala patlamalı motorlar kullanılıyorken keyfini sürelim derim.. Elektrik çıkınca ekonomi yaparız. En azından motor sesini özleyeceğimizden eminim.Üç silindir veya iki silindir olunca her halde motorsiklet gibi ses çıkar..