0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallah salı gunu sanayide tam yanımda e400 kasa mercedes vardı. adamla biraz konustuktan sonra v8 dizel olduğunu söyledi. hemen ne kadar yakıyor diye sorduğumda 750 bin lira yakıyor dedi
hacimden hala vazgeçilmiş değil ancak artan güç ihtiyacını hacim arttırarak değil de turbo ile destekleyerek falan hallediyorlar ancak hacimde küçülme olmuyor yine de... bir de mevcut e serisinde 3.5lt üzeri motor çıkmadığı için 8 silindirli modeli yok ancak illa ki 5.50, 5.40 gibi motorlara rakip olması için benzinli ve yüksek hacimli bir motor çıkaracaktır.. amg de maşallah 6.2 motor var üstelik o hacimde bir motor 8 değil 10 silindir olsa daha az yakmaz mı ?
Atmosferik Turbo derken? Mercedes Amg'deki 6.2Lt. lik motor V12 ve Biturbo diye biliyorum.
eskiden öyleydi abi, şimdi 6.2 v8 motor var, eski v12 olan da 6.2 değil, 6.0 v12 bi turbo idi
Hay allah formula 1'e giremiycem motor hacmim fazla geliyor..(Bunu söylemeyi hep istemiştim)
V8 sesi koydururuz bizde.
Eminmisin? 6233cc diye biliyorum ben V12 Biturbo Amg için. Aynı hacimde silindir sayısını düşürmek sürtünmeyi azaltacağından performans, kayıplar ve tüketim noktasında fayda sağlayacaktır.
VVT-İ akarrr , türkay abi vvt-i ların arka plakasını okuduğun yetmedimi yahu?İlla ki manual vvti aldıracaksınız bana , aracı kanıtlamam için..4a-fe gitmiyor işte , niye daha fazla kasıyorsunuz ki kendinizi...