0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nereye yaaa nereye 4afe harcar
üzülme ercü be bu da geçer şöyle bi 10 yıl sonra iyice yorulmuş olur 4afeler, o zaman ufak bir şansın olur dicem ama seninki de yorgun olcak..tüh
Ehliyetim yokki geliyim orayaa ahhhh u aahhhh
ya bırak 110hp corollayla konuşuyorsun 124hp dual vvti bile tırt 4afe yanında, bi adaçayı yap iç rahatla
Ben sana bir tane "2UR-GSE" motor paketledim, ehliyetini alınca gönderirim Baktın güç yeterli gelmiyor, kaputun altına sığacak ne varsa ilave edersin (Türkay bunu okuyunca korkudan titremeye başlar )
yuh benim 3sgte motoru ve yürüyenini paketlemiştin mehmet abi o gelirse ben biraz oynar yine kafa tutarım bu kurbağaya ıs-f nerdeee corolla nerde
Mehmet abi biz burda 2.0 twincam'lerle oynamaya çalışırken sen 5.0 lık motor getirdin, olmuyor böyle
Enes paşamın hevesini kırma abisi
Düp (tüp) takarsınız, yakıt biraz azalır. Ne yani, şimdi bana sadece aradaki 3000cc farkın hesabını mı yapıyorsun
Hay ağzını öpeyim, bir de sıralı sistem LPG çaksınlar, tam olsun bari
Özelse biz çıkalım
şaka gibi ama bunlar olacak yeni bmw 3 serisi 6 yerine 4silindir...bir sonra ki nesil m3 ler için 3 silindir ama tamamen turbo ile donatılmış motorlarla gelecek mercedes in son motorları hacim olarak küçük ama atmosferik turbolarla adamlar götürüyor...
nasıl yani ya yeni bmwler derken m43tu dan sonra 2.0 motorlar zaten 4 silindire geçti, teeee 2002de..yoksa büyük hacimler yine 6 silindir, 8 silindir.. m3 konusunda emin misin? mevcut motor canavar gibi 8 silindir
demek istediğim ciddi anlamda firmalar artık yüksek silindir hacminden ziyade artık düşük hacim yüksek beygir ve dolayısıyla tork ile bu farkı kapatmaya çalışıyor...en büyük etkende düşük hızlarda kullanıldığında sağlanan yakıt tasarrufu ve vergi ödemeleri..bahsettiğin motor 2002 de değil 2005 de değişti diye hatırlıyorum yani şuan ki son kasa 3.20 lerde kullanılmaya başlandı...e46larda 6 silindirdi...m3 de mevcut motor tabi canavar gibi olcak 4 litre 420 ps ...o kadar güce tabikide hayır ama geçen her nesilde bu silindir sayısı azalacak yani. eskisi gibi ne kadar büyük hacim o kadar gider mantığı bitti artık.mesela mercedes e serisinde yalnızca amg sinde 8 silindir kullanıyor şuanda.