0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bagajda şu an bi alet çantası var (içinde cilalar bezler, ampuller ıvız zvır falan var) bagajın orj yan gözlerinden birinde sprey boyalar var, diğerinde bi cam suyu var bi de neler var unuttum 2 ilk yardım çantası bir de yangın söndürücü var o kadar.. boş sayılır pandizotu kesiyorum aşağıdan bir şeyler sıkıştırıp kastırarak, ama bir süre sonra yine oluyor o ses, aşırı çirkin bir ses bi de o yan plastik kısımları tamamen sküp içine elyafı basayım bir gün bakalım ne kadar etkileyecek sesi pandizota kesin çözüm bulmak lazım..geçenlerde birlkaç gün wooferı arka koltuğa koyup gezdim, o bass inanılmaz güzeldi işte beynim kafatasıma çarpıp zırıltı yapıyordu resmen
Aynısını yaptım, hatta bir kere abartıp yan koltuğa koymuştum Ama benim bass amfisi çok çok kötü.. Şu an sende 2 tane amfi var demi..
evet abi çift amfili oldum, ikisi de abartı kaliteli..biri 5 kanal alpine, diğeri mono alpine.. ama bass abartı fazla oldu midler kayboldu gibi, pandizota 3 kanal komponent(bas, mid, tiz), arka kapılara da 2 kanal komponent(mid, tiz) düşünüyorum.. bir başka plan da bu wooferı satmak.. çünkü şu an durduk yerde otururken bile kulaklarım acıyor ince sub wooferlar var bilmem duyup gördün mü? pandizota 2 tane yerleştirip altına da uygun litrede kabin yaparak bas ve yer sorununu çözmeyi planlıyorum. pandizot kendi başına kabin de olacağı için pandizot titremesini de çözmüş oluruz diye düşünüyorum. ancak ses güzel olmazsa verdiğim paraya çok acırım, çünkü klasik wooferlardan çok daha pahalı bu ince elemanlar
du bakalım kafamda hertzin 3 yollu komponenti var.. 200 lira gibi bir rakama görmüştüm fiyatı hoşuma gitmişti bi de oğuzhan amfi fazla güçlü, benim eskiyi yakmıştı bir daha sardırdım..baştan uyarayım
fazla zorlamayız "nam-ı diğer Murat 124" Benim bass 1400 watt, çift bobin.. Yanarsa da atarız çöpe ya Çift woofer alır koyarım Dls compenantı şiddetle öneririm.. bende c6a var, tizler mükemmel
Türkay'cığım güle güle kullan.Zarıldamayı kesmek için iyi bir izolasyon yapabilirsin. Stinger'ın veya Dynamat'ın izolasyon ürünleri çok iyi. İçerden yapıştırıyosun, fön makinası ile ısıtıp yuvarlak dönen bişey ile iyice yapıştırıyosun. Pandizot ve diğer plastik parçaları da bi şekilde sabitlemek lazım.Bu arada sen SPL'ci olup çıkacaksın sanki. DD'ler falan Bu arada DD'yi kolay kolay yakamazsın. Kaşınmazsan daha abartı bişey yapıcam diye çoook uzun götürür seni
kutunun fazla büyük olup bagajımı resmen iptal etmesi dışında inanılmaz memnunum..şu zırıltı sorununu da çözersem düzgün bi bass almaya başlıcam, şu an ses yüksekdikçe sadece zırıltıya dönüşüyor dynamat çok duydum, aslında dediğin gibi bagajın içini komple kaplasam (üst kapağı) bagajın zırıldamasını keser mi acaba
keser keser zırıltının kesilmesi izolasyonun işçiliği ile alakalı.750rms diyosun izolasyon yok diyosun ya
16cm wooferlar 500-600 tl idi sanırım.
Türkay hastamısın olm, insan hoparlörü takaydın ya arabaya bu dertler olmazdı
Bir ara Alper başkana sorup araştırmıştım.http://www.sedmarket.com/HERTZ-16-CM-WOOFER-ML-1600,PR-8561.htmlhttp://www.aksoytuning.com/pinfo.asp?pid=24480
16 cm hiç duymamıştım abi ya.. nasıl acaba sesi öyle yapmak gerekiyordu sanırım hastalık yaptım bir anlık gazla, büyük dert oldu abi haklısın