Gönderen Konu: woofer yüzünden arabanın her yerinden ses geliyor  (Okunma sayısı 8124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: woofer yüzünden arabanın her yerinden ses geliyor
« Yanıtla #20 : Aralık 10, 2010, 13:28:46 »
Bende duymamıştım, Alper başkan söyleyene kadar :D.
Kısmet olmadı taktırmak. Birde kime göre nasıl :D
yani aslında yeterlidir sesi de kime göre neye göre yeterli :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 10, 2010, 13:28:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 11, 2010, 03:11:20 »
abi sırf bu yüzden ben 30 cmlik jbl vardı ve söktüm :) pandizotun altına özellikle cama basan kısımlarına sünger basmak sesi tamamen keser.  ayrıca 16 cm yi nasıl sığdırdın abi ön kapıya :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 11, 2010, 14:14:13 »
abi sırf bu yüzden ben 30 cmlik jbl vardı ve söktüm :) pandizotun altına özellikle cama basan kısımlarına sünger basmak sesi tamamen keser.  ayrıca 16 cm yi nasıl sığdırdın abi ön kapıya :D
işte böyle :D

ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 11, 2010, 20:17:01 »
Türkay bu zırıltı gerçekten insanı gıcık ediyor....  >:(

Bende hertz'in 16,5 cm mid tis takımı var, Sesini soracak olursan Giriş seviyesi olan bir ürün olduğu halde
bana yetiyor. ESK-165 Model olanları 175 tl civarıydı en son.

Benim bas yandığından 2 hafta kadar sadece midlerle gezmek zorunda kaldım. Şimdi emanet bir woofer buldum onunla takılıyom.

Zırıltı olayına gelince dynamat ile kapla iyi olur fakat masraflı bir uygulama. Bir arkadaşa danışmıştım nasıl çözerim zırıltı olayını diye. Bana arka pandizottaki orjinal kolonları sök dedi, Kolonların boşluğu port vazifesi görecekmiş ve bagajdaki
basıncı biraz azaltıcakmış. Bas yanınca keyfim kaçtı işin üstüne gidipkolonları sökmeyi denemedim. :)
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***