Gönderen Konu: xenon sis farı  (Okunma sayısı 5900 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
xenon sis farı
« : Aralık 07, 2010, 23:44:43 »
selam  arkadaşlar toyoto corolla yeni kasa xenon sis farını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Toyota Club Türkiye

xenon sis farı
« : Aralık 07, 2010, 23:44:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '02
Ynt: xenon sis farı
« Yanıtla #1 : Aralık 07, 2010, 23:47:13 »
Bulamazsanız biz ve trafikde karşınızdan gelenler sevinir..
SIU Corolla T-Sport

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Aralık 07, 2010, 23:52:02 »
karşıdakini rahatsız etmek istemem trafikte açmıyorum zaten sakin zamanlarda açmayı tercih ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: B+
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 08, 2010, 10:59:53 »
ama benim bildiğim sis xenon olursa sisli havalarda hiç bir etkisi olmaz sizide zor duruma düşürür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 284000
  • Model Yılı: '03
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 08, 2010, 11:03:49 »
ama benim bildiğim sis xenon olursa sisli havalarda hiç bir etkisi olmaz sizide zor duruma düşürür

her xenon bir değil fatih sis olduğu zaman'da çok iyi gösteren xenon lar satılıyor ama servisten almak en mantıklısı tabi hem karşıdan geleni de çok rahatsız etmiyor :D
2003 Corolla 1.6 Hb SoL  81 BB 888

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 08, 2010, 11:04:36 »
selam arkadaşlar toyoto corolla yeni kasa xenon sis farını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Semin baraj yolunda us tuning var bir oraya sor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 08, 2010, 11:12:47 »
Bende bir dönem aracım için xenon 'u geçtim normal halogen sis farı alıp takayım dedim servis orjinaline 480 tl deyince kalsın dedim. Yan sanayisi varmı piyasada birkaç yere baktım fakat bulamadım, uydurma birşeyde açıkçası istemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2010, 11:17:47 »
Bende bir dönem aracım için xenon 'u geçtim normal halogen sis farı alıp takayım dedim servis orjinaline 480 tl deyince kalsın dedim. Yan sanayisi varmı piyasada birkaç yere baktım fakat bulamadım, uydurma birşeyde açıkçası istemiyorum.

evet metin abi serviste bizde 450 Tl'ye taktırdık 2011 Corolla'ya karşıdan baktığın zaman rahatsız etmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 08, 2010, 11:21:42 »
evet metin abi serviste bizde 450 Tl'ye taktırdık 2011 Corolla'ya karşıdan baktığın zaman rahatsız etmiyor.

Hiç veremem o kadar para 2 ön sis için, o kadar para verceksemde karşının gözünü alması lazım pahalı ya :D :D :D

Hasan nerden geliyo bu değirmenin suyu :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: <'90
  • 9 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 08, 2010, 11:24:37 »
aynen abi tanıyanların gözü kamaşarak aaaaa metin abi geliyo desinler demi :D :D
???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Aralık 08, 2010, 11:25:55 »
Hiç veremem o kadar para 2 ön sis için, o kadar para verceksemde karşının gözünü alması lazım pahalı ya :D :D :D

Hasan nerden geliyo bu değirmenin suyu :D :D

abi haklısın çok pahalı ama bu zaman'da 2011 Corolla Elegant D4-D alabiliyorsan bu arabayada yan sanayi xenon takılmaz :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 08, 2010, 11:38:04 »
aynen abi tanıyanların gözü kamaşarak aaaaa metin abi geliyo desinler demi :D :D

Aynen Sefa tabiki ya :)

abi haklısın çok pahalı ama bu zaman'da 2011 Corolla Elegant D4-D alabiliyorsan bu arabayada yan sanayi xenon takılmaz :D

Tabi haklısın far için yan sanayi xenon'a zaten karşıyım. Taktıracak olsam zaten far çok kullanılan en önemlilerden bir aydınlatma gereci olduğu için orjinaline veririm o paraları. Ben xenon sis farı için vermezdim ama :) zaten siste kullanacaksın, haricinde ceza yemeye niyetim yok. Siste de zaten göz almalı sis farı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Aralık 08, 2010, 11:42:37 »
günümüzde sis farı xenon da olsa normal sarı ampulda olsa farketmiyor hemen ceza :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Aralık 08, 2010, 11:45:39 »
günümüzde sis farı xenon da olsa normal sarı ampulda olsa farketmiyor hemen ceza :D

iyi oluyor oh olsun, en kıl olduğum şeydir gece gündüz hava koşulları hiç farketmiyor hemen sis açılıyor kıl oluyorum resmen bigün birini indirip fena pataklıycam ama hadi hayırlısı !

arka sis ön sis ne varsa yakıyor adamlar gelde bu adamı linç etme, sanki bitek onun arabasında var sis farı sanki birtek o akıllı , sanki birtek onun ayrıcalığı var trafikte, bu tarz insanlar benden ağile ve büyükleri ile alakalı çok güzel sözler iştiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Aralık 08, 2010, 11:53:12 »
iyi oluyor oh olsun, en kıl olduğum şeydir gece gündüz hava koşulları hiç farketmiyor hemen sis açılıyor kıl oluyorum resmen bigün birini indirip fena pataklıycam ama hadi hayırlısı !

arka sis ön sis ne varsa yakıyor adamlar gelde bu adamı linç etme, sanki bitek onun arabasında var sis farı sanki birtek o akıllı , sanki birtek onun ayrıcalığı var trafikte, bu tarz insanlar benden ağile ve büyükleri ile alakalı çok güzel sözler iştiyor.

+81 aynen abi sana katılıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Aralık 08, 2010, 11:59:05 »
yani :) sisli havalarda da en çok göz alanından takmak lazım sisi, o da yan sanayi :D :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 08, 2010, 12:02:26 »

Aman bende inşallah birgün kendimden geçipte birini sağlam pataklamam, çünkü biliyorum karakolda biter olay :)

Şarkısı bile var :P dermişim.. Magandalar sarmış dört bir yanımı :D baktığım her yerde onları görüyorum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Aralık 08, 2010, 12:04:46 »
Aman bende inşallah birgün kendimden geçipte birini sağlam pataklamam, çünkü biliyorum karakolda biter olay :)

Şarkısı bile var :P dermişim.. Magandalar sarmış dört bir yanımı :D baktığım her yerde onları görüyorum :D

+10000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Aralık 08, 2010, 12:24:00 »
şimdi bu sise xenon konusu farklı..yanlış biliniyor, siste beyaz far takılmaz..sis farına xenon takılacaksa 3000k takın da göreyim, al sana görüş, al sana xenon..güzel görünüyor diye takacaksan takma, çük küfür yiyorsun. sis olunca da sis farı açıp hiç bir şey görmüyorsun. sis farının görevi karşındakinin seni görmesini sağlamaktan öte, önünü görebilmek. beyaz xenonları bir açıyorsun hoop önünde bembeyaz bir perde..siste karşıdan gelenin gözünü de alamazsın öyle, çünkü adamın gördüğü şey bembeyaz bir perde. sisi aşabilen siste görünen, görüş sağlayan tek renk sarı. var mı sarı sis farı takan??
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Aralık 08, 2010, 12:54:59 »
görüş sağlayan tek renk sarı. var mı sarı sis farı takan??

Önceki aracım ae101'de şu derler ya fransız sarısı diye onlardan vardı, çifti 15 tl'lik olanlardan :) süper iş yapıyordu :)