0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ama benim bildiğim sis xenon olursa sisli havalarda hiç bir etkisi olmaz sizide zor duruma düşürür
selam arkadaşlar toyoto corolla yeni kasa xenon sis farını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Bende bir dönem aracım için xenon 'u geçtim normal halogen sis farı alıp takayım dedim servis orjinaline 480 tl deyince kalsın dedim. Yan sanayisi varmı piyasada birkaç yere baktım fakat bulamadım, uydurma birşeyde açıkçası istemiyorum.
evet metin abi serviste bizde 450 Tl'ye taktırdık 2011 Corolla'ya karşıdan baktığın zaman rahatsız etmiyor.
Hiç veremem o kadar para 2 ön sis için, o kadar para verceksemde karşının gözünü alması lazım pahalı ya Hasan nerden geliyo bu değirmenin suyu
aynen abi tanıyanların gözü kamaşarak aaaaa metin abi geliyo desinler demi
abi haklısın çok pahalı ama bu zaman'da 2011 Corolla Elegant D4-D alabiliyorsan bu arabayada yan sanayi xenon takılmaz
günümüzde sis farı xenon da olsa normal sarı ampulda olsa farketmiyor hemen ceza
iyi oluyor oh olsun, en kıl olduğum şeydir gece gündüz hava koşulları hiç farketmiyor hemen sis açılıyor kıl oluyorum resmen bigün birini indirip fena pataklıycam ama hadi hayırlısı ! arka sis ön sis ne varsa yakıyor adamlar gelde bu adamı linç etme, sanki bitek onun arabasında var sis farı sanki birtek o akıllı , sanki birtek onun ayrıcalığı var trafikte, bu tarz insanlar benden ağile ve büyükleri ile alakalı çok güzel sözler iştiyor.
iyi oluyor oh olsun, en kıl olduğum şeydir gece gündüz hava koşulları hiç farketmiyor hemen sis açılıyor kıl oluyorum resmen bigün birini indirip fena pataklıycam ama hadi hayırlısı !
Aman bende inşallah birgün kendimden geçipte birini sağlam pataklamam, çünkü biliyorum karakolda biter olay Şarkısı bile var dermişim.. Magandalar sarmış dört bir yanımı baktığım her yerde onları görüyorum
görüş sağlayan tek renk sarı. var mı sarı sis farı takan??