0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
her xenon bir değil fatih sis olduğu zaman'da çok iyi gösteren xenon lar satılıyor ama servisten almak en mantıklısı tabi hem karşıdan geleni de çok rahatsız etmiyor
iyi oluyor oh olsun, en kıl olduğum şeydir gece gündüz hava koşulları hiç farketmiyor hemen sis açılıyor kıl oluyorum resmen bigün birini indirip fena pataklıycam ama hadi hayırlısı ! arka sis ön sis ne varsa yakıyor adamlar gelde bu adamı linç etme, sanki bitek onun arabasında var sis farı sanki birtek o akıllı , sanki birtek onun ayrıcalığı var trafikte, bu tarz insanlar benden ağile ve büyükleri ile alakalı çok güzel sözler iştiyor.
hadiii o zaman bende arıyorum zenon sis farı
Önceki aracım ae101'de şu derler ya fransız sarısı diye onlardan vardı, çifti 15 tl'lik olanlardan süper iş yapıyordu
ama havası yoktu demi
Hava isteyen komprösör taktırsın
sise xenon taktırmanın başka tek bir açıklaması bile yok ama
Türkay ben sise xenon taktırmak isteyenleri normal karşılıyorum çünkü bir ara forumun birinde adamın biri geri vites lambasına xenon takılır mı diye sormuştu.
Buyurun geri vites lambasına xenon katmak isteyen akıllının açtığı konu.http://www.geceucusu.com/Stoptaki-geri-vites-farina-xenon-takma-t2719.html
baya orjinal insanlar varmış