0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bırakın bu işleri ÖZGÜR kalın derim
Sadece bilmekde yetmez bence, ne yaptığımız ya da yapmadığımız da özgürlüğümüzü belirler.
Ben çok iyi anladım Aydın. Aydın olay anına değil, geleceğe bakıyor. Bu hikaye ne kadar güzel de başlasa (teşekkürler Mehmet) eminim çok değişik şekilde devam ettirilebilir hikaye bazında. Mesela evlendikten sonra kız evden kaçarmış, ya da çocuğa benim sayende oraya geldin dermiş, ya da çocuk şımarır ve yeni limanlara açılırmış... of be bu ne. Hep öyle olacak değil ya dimi.
tam demek istediğini anlamadım aydın abi ama buradaki anlatılmak istenen bana göre çok güzel bir düşünce
Ben çok iyi anladım Aydın. Aydın olay anına değil, geleceğe bakıyor.
= cevapEvlenin de sonra görün dedim espri anlamında
evlenmek bir bakıma iyi ama belli bir yaştan sonra mesela gelmişsin 26 27 yaşına işin gücün var gidip geliyrsun ama bekarsın eve geldiğinde yemek yapanın yok kapıda tebbesümle karşılayacak bir eşin yok ütü çamaşır temizlik saymıyorum bile yani belli bir yaştan sonra doğru kişiyi bulduktan sonra hiç beklememek gerek diye düşünüyorum
evlenmek bir bakıma iyi ama belli bir yaştan sonra mesela gelmişsin 26 27 yaşına işin gücün var gidip geliyrsun ama bekarsın eve geldiğinde yemek yapanın yok kapıda tebbesümle karşılayacak bir eşin yok ütü çamaşır temizlik saymıyorum bile
Evlenmek güzeldir arkadaşalar yani şöyle oluyorEğer direk kabul edersen zaten sorun yok )))))))))) devrim kansız olur hahahahhahaha
ayda 500 tl ver bütün işlerin görülür.... yemek yapsın ütü yapsın temizlik yapsın diye mi evleniyorsunuz anlamadım ben??