Gönderen Konu: Evlendirmek Lazım (Yorum Sizin)  (Okunma sayısı 2060 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla D-4D (comfort extra)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Evlendirmek Lazım (Yorum Sizin)
« Yanıtla #20 : Aralık 07, 2010, 19:52:09 »
geleceği bilmediğim için :) olsa gerek :P

+1907 +1907 +1907 :)

teşekür ederim toyotadaşım :D
  Pardon pardon arkadaşlar. Evlilikden anladığınız umarım bu değildir. Neyse çok derin konular bunlar, Allah herkese saygı ve sevgi ile ve bir ömür boyu hatta ötesinde bağlanacağı, hayatı her alanda ortaklaşa paylaşacağı, iyi günde ve kötü günde, hastalıkda, sağlıkda yanında olacağı, her daim kalbinde sadece Onu barındıracağı hayırlı eşler ve evlilikler nasip etsin.

elbette öyle değil yani asıl mesele doğru kişi+ huzur yanlış anlaşılmak istemem.

ayda 500 tl ver bütün işlerin görülür....

yemek yapsın ütü yapsın temizlik yapsın diye mi evleniyorsunuz anlamadım ben??

elbette bunun için az önce belirttiğim gibi önemli olan doğru kişi düzenli bir hayat. yani yanlış anlaşılmak istemem. tabi analarımız bacılarımız başımızın tacı.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 07, 2010, 19:52:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 07, 2010, 22:24:34 »
bende eklemek istiyorum :) yoksa tct de kadın düşmanı olarak adımız çıkacak . Ben Evlilik eş durumunu bazı kişiler gibi eşini mal olarak kullanma düşüncesinde değilim . Eş senin hayat yolundaki arkadaşındır. Senin lastiğin patlarsa o sana yardım eder . Onun benzini biterse benim depodan birazını ona veririm yola devam ederiz motoru bozulur ( cırcır değil :D) tanpunundan(elinden) tutar çeker yolumuza devam ederiz veya tam tersi benim yaptıklarımı o yapar.camurda drift yaparken hareket yaparak karizmatik hareketler yapmak,yağmur altında yanyana çift şeritli yolu kapatıp kimseye yol vermeden yavaş yavaş gitmek :D gibi  . Herşey bizim içindir mutlu olmakta üzülmekte ... Eşin senin nefesindir canındır .. (araba) Senin benzinin,lastiğin,koltuğun,kalorifer(sıcak,soguk),abs,ebs,asd,esr,...AŞK.... Yani olmazsa olmazındır :)   Buna kadın veya erkek olarak bakmayalım ..

Bilmiyorum ne yazdığımı :) anlayabilirseniz .. Tecrubem çok yok tabi ama 3 seneden beri aşk acısı ve tadı tadıyorum :).. Bence evlilik güzel birşey
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh