0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evli olacak 30 yas üstü olacak abicim bu şartlar ne için anlayamadım
çokkkk eskilerde radyo proğramında Zeki Müren derdi ki ; gözünüz yolda, kulağınız bende olsun sayın dinleyicilerim....senin de, gözün yolda kulağın motor sesinde olsun iş biter...Kazasız belasız yolculuklar sana...
Cay 3 sekerlı olura ogretırım
2000-2200 devir arasında seyretcen 90 ı gecmiycen,hepsi bu...yapabilirmisin bunu?
kaya'cım bana kalırsa önce sakin olmak lazım, sonra bu işi alışkanlık haline getirebilmek için kendine zaman tanımak lazım alışkanlıklardan kolaycana vaz geçilmiyor.peki sen bu işi nası yapıyorsun diye soruyorsan, benim her zaman yaptığım şey aracımı dinlemekle başlıyorum, baktım sesini yükseltiyor (2.500-3.000 devir arası) vitesi yükseltiyorum, sesi soluğu kesilip gazı hafıften arttırınca baktımki ivmelenme yok o zaman (devir ortalam 2.000-2.300 e gelmiş ) vites düşürüyorum. uzun yolda denedim aracı, 6 viteste 2.500 devir gibi (+/- sapma olabilir) 100-105 arası yol alıyor, bu zaten kurallar çerçevesinde banayetiyor da artıyor bile...istediğin vakit bende yardıma hazırım bilmeni isterim...
dizel olsaydı iniğinden ciciğine her bişeyi anlatırdım 3.8 100km de =))
Kritelerlerine uymasamda ben varım bebeeem Oturaklı olması için olabilir mi
bende anlamadım tahminimce 30+ erkek evlenmiş barklanmış çolul cocuğa karışmış olup iktisat yapmayı kendine görev edinmiş nitelikte olduğundan arabayıda iyi kullanıra bağladı sanırım kardeşim
Ya ben 29 um. Kafadan kaybettim .
len beygir değil yaş versin. Araba mıyım ben Hacim, sen arabayı sürekli dükkandan ayrılırkenki gibi kullanmıyorsun değilmi
ahahaa abi ben hep öyle kullanıyorum ya