0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyvallah üstad. hızlanacağım zaman 6dan 2ye çekmemem lazım dimi cheesy
Şöyle ücreti yerine çay kahve ısmarlayabileceğim, istanbul anadolu yakasında ikamet den, 30 yaş ve üstü mümkünse evli barklı biri bana doğru vitese doğru zamanda geçmeyi öğretir mi?
kaya yarisinle 10,5 olarak çok yakmışsın diyeceğim fakat bu ş.içi trafiğinde ne kadar durduğunada bağlı,çok fazla dur kalklar yada yaya gidebileceğin 300-500 mt lik yola araçla gitmek gibi yani gereksiz yere kısa mesafe araç kullanmak vs vs şeyler ortalama yakıtını arttırır... yalnız yüksek devirli kullandığınıda yazmışsın,ş.içinde yüksek devir yapabilmen için trafikte sıkıntı yaşamadığını anlıyorum, buna rağmen senin gibi adam yarisle 10,5 lt yakıyorsa, boğaz köprüsü sana yakın git atla önerimi kullanabilirsin...
Kaya senin arabaya geçen hafta bindim 1 defa ondada nasıl kullandığını gördüm şahsen ve arabana acıdım adamın benzinlikten bi çıkışı vardı sanırsınız altındaki ferrari full gaz karşıdan araba geliyor yavaş diyorum , oda bana abi sakin ol ben hep böyle kullanıyorum bişey olmaz diyor len sana müstahak olm 8 litre hatta 15 yaksa bile hakkı var arabanın
haydaaa tasarruf için en kesin çözüm bu oldu herhalde Muhammet abi
ülkeye zarar oktay... o açıdan baktım ))))
sen hepsini boşver ben öğreteyim sana Kaya....
abi olur mu hiç? esas ülkeye faydalı adam bol bol vergi ödüyor işte daha napsın? abi senin bu kemer sıkma politikan korkuttu beni
terlikle mi Hande hanım ?
önce güzellikle deneyeceğim... olmazsa mecburen terlik bot çizme Allah ne verdiyse dalarım artık...
Muhammet abiyle sizin tasarruf tedbirleriniz gençleri sokağa döker meydanlara ineriz uyarmış olayım
Valla kaya abi benim bmw'den kalan, çok güzel bir tasarruf yöntemim var ama yazarsam. forumdan atarlar diye korkuyorum 95 model 3.20 ile 100 km'de 5 litre gaz yakarak giderdim