0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir konu açılmış. tartışmalar son bulur böylece. Ama arkadaşın dediği kişiliği oturmamış lafı orada olmamış.Herkes kurallar dahilinde kendi açtığı konuda km sini yazabilir.eğer adminler izin verirlerse vermezlerse zaten konu kitlenir veya üyelik iptal edilir.buna kimse bişey demez ama sen kişiliği oturmamış vs die yorumlama yapmamalısın diye düşünüyorum... [/quote]bu arada Halil arkadaşım, kilitlenen 2. konuda Emre Canokçu arkadaşıma yazdığım yorum hicivdi. üstünden kaba taslak okuyup ciddiye almışsın gibi geldi bana (230km muhabbeti). "arkadaşımız 230 sonrada ibreyi patlatmış.ben inanırım kimse yalan atmaya gerek duymaz" cümlesinden ben bunu anladım. öyle bi şey yok yani umarım benim yazımın dikkatsiz okunması veya anlaşılmaması neticesinde konu kilitlenmemiştir.bu arada bu muhabbet hız değil de vites oranları muhabbetiydi diye aklımda kalmış. ya da ben öyle değerlendirmişim. genel olarak içeriğe bakınca ae101 4. viteste 210 yapamaz, dişli oranı müsade etmez diye Utku Çay arkadaşım da teknik bilgiyi vermişti. benim daha önce direksiyona oturup hiç 200'e falan çıkma gibi bir girişimim olmadı, ağabey'im 1 kere denedi o kadar. o da bir defa motor hafif bir hararet gördü (devirdaim pompası sorunu), acaba sorun varmı denemesiydi ve çok uygun bir noktada yapıldı. kişiliği oturmamış terimi bence biraz yerinde. kızacak arkadaşlar olabilir. araç alındığında denenebilir uygun bir yerde, ama bunu hava atacak biçimde tekrarlayarak savunmak, hatta kimsenin inanmayacağı şekilde desteksiz olarak uydurmak biraz çocukca olsa gerek.arkadaşın konusu da rezil oldu bu arada. 145km/h son hıza çözüm arıyordu. aslında konu vites oranı konusuydu bana göre ama çöplüğe döndü. konu kilitlenmekten ziyade gereksiz mesajlar silinseydi daha iyi olurdu gibi...
Güzel bir konu açılmış. tartışmalar son bulur böylece. Ama arkadaşın dediği kişiliği oturmamış lafı orada olmamış.Herkes kurallar dahilinde kendi açtığı konuda km sini yazabilir.eğer adminler izin verirlerse vermezlerse zaten konu kitlenir veya üyelik iptal edilir.buna kimse bişey demez ama sen kişiliği oturmamış vs die yorumlama yapmamalısın diye düşünüyorum... [/quote] senin düsüncendir saygı duyarım ama dedigim gibi ben orada yanlıs birsey yazdıgımı zannetmiyorum birde burada o kadar insan var ve sadece sen üstüne alınıyorsun buda ayrı bir tartısma konusu neyse fazla uzatmak istemiyorum sadece icimden gecenleri yazmak istedim madem yapıyorsun bırak o zman kendinde kalsın forum üyelerinin ne arac kullandıgı belli sen ne kadar desende kimse inanmıyor zaten lütfen gercek kaynaklara dayanarak forumda paylasım yaparsanız daha iyi olacagını düsünüyorum ( sadece genelleme olarak sahıs icin yazılmıs birsey degil ) üstüne alınanlar alınabilir
Başarılı olmuş Ben sizi anladımda siz beni anlamadınız..... neyse [/quote] olabilir. (alıntınız yoktu ama cevap banaydı galiba )
Başarılı olmuş Ben sizi anladımda siz beni anlamadınız..... selim arkadaşım kimsenin desteksiz attığı falan yok.neden bu konuları uzatıyorsunuz. ben senin yazdığını okudum tiye almışsın bende onu aldım.vites oranı demişsin.orada problem son hızdı neyse önemli değil.zaten teknikte pratikte hiç bi şekilde standart araç 4. viteste 210 yapamazzz bunu savunmadım.anlamıyorum galiba ben yanlış yazıyorum?[/quote]Konuyu azcık karıştırim o zaman:) 1.6 ies hondalar 4 te 210 görüyor.
Konuyu azcık karıştırim o zaman:) 1.6 ies hondalar 4 te 210 görüyor.[/quote] Ziya alem adamsın...
Erdem bak açtın konuyu yine polemik yav bu ziya hep böyle muhalefettttt.... [/quote]Bende zaten muhalefet olayım diye yazdım yahu sonuçta konu karışmış iyice birbirine girsin diye bi lafta ben söyleyeyim dedim:)[quote=Alper Sinav]Cız...Kural kapsamını "132 üzeri herhangi bir rakam" olarak genişlettirmeyin Sonra yazık olur:Ali: Bir depo benzinle ne kadar gidiyorsun?Veli: 132 km'nin 4 katı![/quote]Alper arkadaşım sitede araçların vites oranlarını da yazamayacakmıyız. . O zaman bazı konularda araçların broşürleri var ve üstünde max. Hız değerleri falan yazıyor. Onlarında üstlerine sansür koyalım.
Bende zaten muhalefet olayım diye yazdım yahu sonuçta konu karışmış iyice birbirine girsin diye bi lafta ben söyleyeyim dedim:)[/quote] hep Erdem'in yüzünden. Niye açtın konuyu Erdeeem !!! [quote=Halil Eren]Galiba biz bu konuyuda kitleticez Selim bana öyle geliyor? bir daha yorum yapmıcam hiç bir şeye yanlış anlaşıyor [/quote]