Gönderen Konu: Hız Ile Ilgili Acıklamalar  (Okunma sayısı 2996 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
Hız Ile Ilgili Acıklamalar
« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2007, 12:28:39 »
Alıntı yapılan: Ziya Bingöl
Bende zaten muhalefet olayım diye yazdım yahu  sonuçta konu karışmış iyice birbirine girsin diye bi lafta ben söyleyeyim dedim:)
Alper arkadaşım sitede araçların vites oranlarını da yazamayacakmıyız. . O zaman bazı konularda araçların broşürleri var ve üstünde max. Hız değerleri falan yazıyor. Onlarında üstlerine sansür koyalım.
[/quote]

Ziya Bey,

Alper Bey bu forumda bir yönetici.
Forum kurallari geregi tarfitke insanlari tehlike düsürecek davranislari yazmanizi istemiyoruz.
Burayi okuyan bir sürü kücük arkadaslarda var. Yazilanlari görüp onlarda denemeye calisabilir.

Amacimiz bu arkadaslari korumak. O yüzden trafikte yapilan hizlar veya makas kapisma video'larinin burada yeri yok. Bu video'lari göstererek veya tartismak istiyorsaniz, internette forum'dan bol sey yok. ama bu forum'da degil. Aracin teknik verilerini yazmak ile su kadar yaptim, uctum, kactim tarzi konusmanin arasindaki farki 5 yasinda olmadigimiza göre anlayabiliriz.

Ve son günlerde olan olaylari ve tartismalari incedim.
Daghan Bey bir hata yapmis. Üstüne bir hata daha yapip bunu forumda da paylasmis.
Kendisine ve konuya karisan diger arkadaslarin bir kismina, bu konu da ve baska nedenlerden ötürü 1 hafta tatili verdik.

Burada daha polemik yapmaya devam etmeye artik gerek yok.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2007, 12:28:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ekim 30, 2007, 12:52:01 »
Alıntı yapılan: Murat Küden
Ziya Bey,

Alper Bey bu forumda bir yönetici.
Forum kurallari geregi tarfitke insanlari tehlike düsürecek davranislari yazmanizi istemiyoruz.
Burayi okuyan bir sürü kücük arkadaslarda var. Yazilanlari görüp onlarda denemeye calisabilir.

Amacimiz bu arkadaslari korumak. O yüzden trafikte yapilan hizlar veya makas kapisma video'larinin burada yeri yok. Bu video'lari göstererek veya tartismak istiyorsaniz, internette forum'dan bol sey yok. ama bu forum'da degil. Aracin teknik verilerini yazmak ile su kadar yaptim, uctum, kactim tarzi konusmanin arasindaki farki 5 yasinda olmadigimiza göre anlayabiliriz.

Ve son günlerde olan olaylari ve tartismalari incedim.
Daghan Bey bir hata yapmis. Üstüne bir hata daha yapip bunu forumda da paylasmis.
Kendisine ve konuya karisan diger arkadaslarin bir kismina, bu konu da ve baska nedenlerden ötürü 1 hafta tatili verdik.

Burada daha polemik yapmaya devam etmeye artik gerek yok.
[/quote]
Kesinlikle sölediklerinizi haklı buluyorum Murat Bey. Zaten bu tür şeyleri destekleyici hareketler bu forumda yok denecek kadar az ve eski üyeler tarafından zaten yapılmıyor. Yeni gelenlerde ya siteye ayak uyduruyor yada siteden gidiyorlar zaten. Dediğiniz gibi küçük arkadaşlarımızın özenti ile yanlış şeyler yapmasını sizin gibi bende istemem fakat tek söylemek istediğim uyarı şeklinin üyelere daha düzgün olarak yapılması. Kötü bir ima olmayabilir fakat forum ortamında bir mesaja Cız vesaire şeklinde verilen cevaplar pek hoş olmuyor. Sonuçta mesajımda ben çıkalım da gazlayalım gibi bir ifade kullanmadım.
Yazınız için teşekkürler Murat Bey. Bu arada bunları tartışma yaratmak için yazmadım sadece Görüşümü belirtiyorum Alper arkadaşımlada aramda herhangi bir sorunum yoktur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2007, 19:12:21 »
Ziya çok güzel toparladın. ilk defa aynı görüşteyiz bak  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ekim 31, 2007, 00:04:50 »
konu baya kızısmıs be yahu  ya aslında benim kızdıgım ve sizlerle paylastıgım noktası suydu biz türk milleti olarak biraz fazla gaza gelen bir milletiz birisi yapar digeri bakar digeride yapar ve aramızdan trafik canavarı cıkarırız bakın bazen hızda hayat kurtarır bunu unutmayın benim degindigim nokta herseyin yerli yerinde olması ve bilincli bir sekilde yapılması bazen yollarda görürsünüz insanlar öle hareketle r yaparlarki sizin ve aracınızda tasıdıgınız insanların hayatına mal olur ben bunu bir vicdan meselesi yaparak uyarmayı kendimde borc hissettim he bas kardesim sana basma diyen yok ammmmmmaa kurallar dahilinde bakın size birsey daha söyleyeyimde gene polemige girn bakalım  

aracınızı devir saatinin sonuna oturtmak sizce bir bilincli davranısmı ??????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Ekim 31, 2007, 01:55:56 »
Erdem zaten dayanmıyor ki yahu  : ) devir kesici var... Şaka bir yana bence pek sağlıklı birşey değil motor ömrü açısından... İyi bir yere değinmişsin bak şimdi piyasa kızışçak   Evet Muhalif ZİYA yorumlarını eksik etme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Kasım 08, 2007, 09:46:43 »
Alıntı yapılan: Halil Eren
Güzel bir konu açılmış. tartışmalar son bulur böylece. Ama arkadaşın dediği kişiliği oturmamış lafı orada olmamış.Herkes kurallar dahilinde kendi açtığı konuda km sini yazabilir.eğer adminler izin verirlerse vermezlerse zaten konu kitlenir veya üyelik iptal edilir.buna kimse bişey demez ama sen kişiliği oturmamış vs die yorumlama yapmamalısın diye düşünüyorum...    
[/quote]

katılıyorum kardeşim (üstelikı alınteri ile alma olayına da bi mantık yürütemedim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Kasım 12, 2007, 16:52:33 »
Arkadaşlar ben epeydir bu forumdayım ama daha admin ve moderatorun kim olduğunu bilmiyorum, bir şekilde birisi söyleyebilirmi acaba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Kasım 12, 2007, 17:46:09 »
Anasayfanın sağ alt kısmınde yöneticiler yazan kısma bakmanı öneririm.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Kasım 20, 2007, 05:05:58 »
tamam baktım , sağol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Aralık 18, 2007, 20:30:28 »
evet cok dogru konusulmus bu konu hakkında bende katılıyorum arkadaslar fakat soyle bısı var ben bu foruma kayıt oldugumdan beri arabamı dahada sevmeye basladım cunku kullandıgım arabamdakı benı asık eden farkları ogrenmemı ne yaparsam kotu ne yaparsam ıyı bunları ogrendım ben bu forumdan cok yararlı bılgıler cıkardım kendıme buna uctum kactım orneklerıde akıllıca verılern orneklerde dahil sonucta altımızdakı arabalar kul yapısı allah vergısı degıl ve hız zararlıdır ama 18yasında bırısıde arabayla basılıcak yerı bılır basılmıycak yerı bılır bılmıyosa cahildir aklı buyumemıs derim 18 yasından once ehlıyette verılmedıgıne gore kardeslerımız bunu deneyemıycektır bence benım fıkrım herkeze saylılarımla...
All For You COROLLA!!!