0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende zaten muhalefet olayım diye yazdım yahu sonuçta konu karışmış iyice birbirine girsin diye bi lafta ben söyleyeyim dedim:)Alper arkadaşım sitede araçların vites oranlarını da yazamayacakmıyız. . O zaman bazı konularda araçların broşürleri var ve üstünde max. Hız değerleri falan yazıyor. Onlarında üstlerine sansür koyalım.[/quote]Ziya Bey,Alper Bey bu forumda bir yönetici. Forum kurallari geregi tarfitke insanlari tehlike düsürecek davranislari yazmanizi istemiyoruz.Burayi okuyan bir sürü kücük arkadaslarda var. Yazilanlari görüp onlarda denemeye calisabilir. Amacimiz bu arkadaslari korumak. O yüzden trafikte yapilan hizlar veya makas kapisma video'larinin burada yeri yok. Bu video'lari göstererek veya tartismak istiyorsaniz, internette forum'dan bol sey yok. ama bu forum'da degil. Aracin teknik verilerini yazmak ile su kadar yaptim, uctum, kactim tarzi konusmanin arasindaki farki 5 yasinda olmadigimiza göre anlayabiliriz. Ve son günlerde olan olaylari ve tartismalari incedim.Daghan Bey bir hata yapmis. Üstüne bir hata daha yapip bunu forumda da paylasmis. Kendisine ve konuya karisan diger arkadaslarin bir kismina, bu konu da ve baska nedenlerden ötürü 1 hafta tatili verdik. Burada daha polemik yapmaya devam etmeye artik gerek yok.
Ziya Bey,Alper Bey bu forumda bir yönetici. Forum kurallari geregi tarfitke insanlari tehlike düsürecek davranislari yazmanizi istemiyoruz.Burayi okuyan bir sürü kücük arkadaslarda var. Yazilanlari görüp onlarda denemeye calisabilir. Amacimiz bu arkadaslari korumak. O yüzden trafikte yapilan hizlar veya makas kapisma video'larinin burada yeri yok. Bu video'lari göstererek veya tartismak istiyorsaniz, internette forum'dan bol sey yok. ama bu forum'da degil. Aracin teknik verilerini yazmak ile su kadar yaptim, uctum, kactim tarzi konusmanin arasindaki farki 5 yasinda olmadigimiza göre anlayabiliriz. Ve son günlerde olan olaylari ve tartismalari incedim.Daghan Bey bir hata yapmis. Üstüne bir hata daha yapip bunu forumda da paylasmis. Kendisine ve konuya karisan diger arkadaslarin bir kismina, bu konu da ve baska nedenlerden ötürü 1 hafta tatili verdik. Burada daha polemik yapmaya devam etmeye artik gerek yok.[/quote]Kesinlikle sölediklerinizi haklı buluyorum Murat Bey. Zaten bu tür şeyleri destekleyici hareketler bu forumda yok denecek kadar az ve eski üyeler tarafından zaten yapılmıyor. Yeni gelenlerde ya siteye ayak uyduruyor yada siteden gidiyorlar zaten. Dediğiniz gibi küçük arkadaşlarımızın özenti ile yanlış şeyler yapmasını sizin gibi bende istemem fakat tek söylemek istediğim uyarı şeklinin üyelere daha düzgün olarak yapılması. Kötü bir ima olmayabilir fakat forum ortamında bir mesaja Cız vesaire şeklinde verilen cevaplar pek hoş olmuyor. Sonuçta mesajımda ben çıkalım da gazlayalım gibi bir ifade kullanmadım.Yazınız için teşekkürler Murat Bey. Bu arada bunları tartışma yaratmak için yazmadım sadece Görüşümü belirtiyorum Alper arkadaşımlada aramda herhangi bir sorunum yoktur.
Güzel bir konu açılmış. tartışmalar son bulur böylece. Ama arkadaşın dediği kişiliği oturmamış lafı orada olmamış.Herkes kurallar dahilinde kendi açtığı konuda km sini yazabilir.eğer adminler izin verirlerse vermezlerse zaten konu kitlenir veya üyelik iptal edilir.buna kimse bişey demez ama sen kişiliği oturmamış vs die yorumlama yapmamalısın diye düşünüyorum... [/quote]katılıyorum kardeşim (üstelikı alınteri ile alma olayına da bi mantık yürütemedim)