Gönderen Konu: Acİl! Evimdeki Martı İçin Yardım :d  (Okunma sayısı 2763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Acİl! Evimdeki Martı İçin Yardım :d
« : Ekim 28, 2007, 01:10:02 »
arkadaşlar şofben için banyolara açılan bir baca deliği vardır ya, yaklaşık 2 yıldır oraya bi kapak alıp takamadığımdan öyle karanlık bir delik halinde duruyordu. 2 gündür lavabonun ve çamaşır makinesinin üstünden kurum temizliyordum sebebini anlayamadan. çünkü 2 yıldır ilk defa kurum görmüştüm. az önce banyoya elimi yıkamak için girdiğimde bi yerden bi hışırtı duydum. telefonla konuşuyordum ve güvercin sandım. arkadaşımdan "bir saniye şunu bir çıkartayım" diye izin istedim ama o da ne!!! hani şu vapurlarda bir lokma simit için peşimizde gezen kocamaan martılar var ya, onlardan bir tane. üstelik sadece gözü şu küçükken elimizden düşmeyen bir misket kadar. ortalama ağırlığı 4-5 kg falan vardır. buraya kadar komik güzel diyelim. e hadi çıkarsana diyeceksiniz. ama martı delikten çıkmayacak kadar büyük ve düştüğü yere sıkışmış gibi bir hali var. evim 2. katta ve bina 6 katlı. hadi buyur burdan yak. ya duvarı yıkıcaz, ya da kaderine terkedicez. bu hayvan insan ısırır  malum... az önce su vereyim bari diye musluğu açtım. su sesini duyunca deli oldu. neyse bi kaba su koyup güç bela içeriye bıraktım. ee şimdi ne olacak?? parlak fikirlerinizi bekliyorum. simitten başka ne yer bu hayvan? belli ki 3 gündür bacamda duruyor.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Toyota Club Türkiye

« : Ekim 28, 2007, 01:10:02 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2007, 01:15:24 »
Abi valla şaşırdım kaldım  koca hayvan nasıl düşmüş oraya yahu . Ekmeği ıslatta ver yesin hayvan. Duvarı kırıcaksınız heralde Selim:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ekim 28, 2007, 01:16:45 »
şöyle bi asılsam gelirmi diyorum ama...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #3 : Ekim 28, 2007, 01:30:47 »
çıkarmayı dene eldivenle ama:)olmadı yık artık bacayı biraz.daa doğrusu deliği genişlet.kaderine terk edersen ölür ve leş yani kokar.hem yazık selim bey kurtarın onu güveniyoruz size:)
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #4 : Ekim 28, 2007, 01:33:48 »
Alıntı yapılan: Eray Yiğit
çıkarmayı dene eldivenle ama:)olmadı yık artık bacayı biraz.daa doğrusu deliği genişlet.kaderine terk edersen ölür ve leş yani kokar.hem yazık selim bey kurtarın onu güveniyoruz size:)
[/quote]

bu geceyi bakışarak geçiriyoruz galiba Eray bey. suyunu hala içmedi. beni görünce korkudan deliye dönüyor. çıkması mümkün değil. ebatları bir göseniz şaşırırsınız. kafasını ancak sığdırırım deliğe. yarına kadar uygun bir yol bulamazsam. deliği genişletiyorum mecburen. yapacak başka bi şey yok. bu gecelik misafirimiz...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ekim 28, 2007, 01:36:51 »
Bakışarak lafına çok güldüm ya:) Çatıya çıkmak sorun olmazsa yani tehlikesizse uzun bi ip bulun.Ucuna ağır bişey bağlayıp bırakın sizin kata kadar.Martıyı bağlayın ayağından çekin yukarıya.Olurmu bilmiyorum ama aklıma geldi öyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Ekim 28, 2007, 01:40:19 »
Bakışarak lafına çok güldüm ya:) Çatıya çıkmak sorun olmazsa yani tehlikesizse uzun bi ip bulun.Ucuna ağır bişey bağlayıp bırakın sizin kata kadar.Martıyı bağlayın ayağından çekin yukarıya.Olurmu bilmiyorum ama aklıma geldi öyle
[/quote]

evet mantıklı... ya da bacadan ağırlık salıp direkt olarak kafasına vurup alt kata mı düşürsem diye geçti içimden ama eziyete girer bana göre değil  ya üstüne espri kurmaya başladım iyice canım sıkıldı... yatamıyorum...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ekim 28, 2007, 01:44:54 »
selim bey baca olayı filan sakat olmasın ama.dikkat edin uygularsanız.sonucunu bekliyorum ben.hallettikten sonra görüşelim:)merak ettim bende nolacak diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ekim 28, 2007, 01:45:53 »
selim bey baca olayı filan sakat olmasın ama.dikkat edin uygularsanız.sonucunu bekliyorum ben.hallettikten sonra görüşelim:)merak ettim bende nolacak diye.
[/quote]

bir de ben bilsem ne olacağını...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #9 : Ekim 28, 2007, 01:52:02 »
Olacağı varmış selim bey.halledersinizya takmayın kafanıza.bast bi olay sadece

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Ekim 28, 2007, 01:55:41 »
Olacağı varmış selim bey.halledersinizya takmayın kafanıza.bast bi olay sadece
[/quote]

bu gecelik karavanadan başka şansı yok. önce ikimizde uyuyup dinlenelim, yarın başbaşa verip bi yolunu buluruz. tek yapmaması gereken şey korkmak ama kuş beyinli diye boşuna dememişler...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Ekim 28, 2007, 02:01:42 »
Yiyecek verin, su verin.Şimdi aklıma bir şey gelmedi yarın yazarım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #12 : Ekim 28, 2007, 02:05:34 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
Yiyecek verin, su verin.Şimdi aklıma bir şey gelmedi yarın yazarım...
[/quote]

99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Ekim 28, 2007, 10:05:25 »
vay Selim abi ne olmuş abi sana bu kuş sayesinde yakında bi espiri kitabı çıkarcan demedi deme  Bence bacayı genişletmek ama genişleteceğimiz yer bi süre sonra üst komşunun tavanına denk geliyorsa hiç boşuna dokunma derim abi.Bizim de burda dogal gaz bacalarının orda duruyorlar.Kuş uykulu uykulu gece gazı yiyo dengesini kaybedip dınk bizim bacalara tabi biz yıllık baca temizleme operasyonunda görüyoruz cesetleri kanat bi yerde gövde bi yerde  aşağı yukarı tüm bacalardan 1-2 tane çıkıyo.
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Ekim 28, 2007, 12:58:40 »
eveet arkadaşlar. pazar günü uğraşımız bu sabah martı oldu yine tabiki. yaklaşık 1 saatlik bir uğraşın ardından, gagasını yakalamak suretiyle delikten dışarı çekmeyi başarmış bulunmaktayım. korkudan mahfolduğunu söyleyebilirim. tabi foto çekmeyi ihmal etmedim. martıyı balkon demirine koydum önce. bi şey ima eder gibi dönüp uzuun uzun yüzümüze baktı, sonra düşercesine aşağı doğru uçmaya başladı. yeteri kadar et, ekmek ve su takviyesini yaptık. ama hala moralim bozuktu uçamayacak veya ölecek diye. başında nöbet tutan kedileri kovaladım şöyle bir 10 dakika. ama yemeğini yiyip suyunu içtikten sonra biraz dinlendi ve hiç bir şey olmamış gibi kanatlanıp yükselmeye başladı.  çok güzel bir güne başladığımı düşünüyorum. hayvan bile olsa bir can kurtarmak çok mutluluk verici bir şey...  

bu arada solda gagasını tutan benim (ki biliyorsunuz çeneleri çok güçlü. bi kaparsa ne olur artık bilemem), sağdaki de bu işlem sırasında yardımlarını es geçemeyeceğim komşum aynı zamanda berberim Serhat  Şimdi gönül rahatlığı ile Pazar günümü değerlendirebilirim. hepinize iyi pazarlar arkadaşlar...
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 28, 2007, 13:56:22 »
Desene operasyon başarı ile tamamlandı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
« Yanıtla #16 : Ekim 28, 2007, 14:45:13 »
Bravooooo!!!! Alkıışşşşş.....   Yaşasın Selim Bey,   Sizden de bunu beklerdim. Olayı daha yeni gördüm. Büyük bir heyecanla; ay! ,yapma!, olmaz!, dikkat! sesleriyle ve en sonunda martıyı görünce oley!!! işte budur!!! dedim.   Allah razı olsun, bir can kurtardınız.   Allah sizi büyük bir sınavdan geçirmiş.  Şimdi rahat rahat dinlenin...İyi pazarlar!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Ekim 28, 2007, 15:25:21 »
Bravo.

Elinize saglik.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Ekim 28, 2007, 16:27:30 »
Tebrikler kardeşim geçmiş olsun ikinize de iyi iş çıkartmışsınız:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
« Yanıtla #19 : Ekim 28, 2007, 18:05:57 »
geçmiş olsun.  ..
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3