0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çıkarmayı dene eldivenle ama:)olmadı yık artık bacayı biraz.daa doğrusu deliği genişlet.kaderine terk edersen ölür ve leş yani kokar.hem yazık selim bey kurtarın onu güveniyoruz size:)[/quote]bu geceyi bakışarak geçiriyoruz galiba Eray bey. suyunu hala içmedi. beni görünce korkudan deliye dönüyor. çıkması mümkün değil. ebatları bir göseniz şaşırırsınız. kafasını ancak sığdırırım deliğe. yarına kadar uygun bir yol bulamazsam. deliği genişletiyorum mecburen. yapacak başka bi şey yok. bu gecelik misafirimiz...
Bakışarak lafına çok güldüm ya:) Çatıya çıkmak sorun olmazsa yani tehlikesizse uzun bi ip bulun.Ucuna ağır bişey bağlayıp bırakın sizin kata kadar.Martıyı bağlayın ayağından çekin yukarıya.Olurmu bilmiyorum ama aklıma geldi öyle[/quote]evet mantıklı... ya da bacadan ağırlık salıp direkt olarak kafasına vurup alt kata mı düşürsem diye geçti içimden ama eziyete girer bana göre değil ya üstüne espri kurmaya başladım iyice canım sıkıldı... yatamıyorum...
selim bey baca olayı filan sakat olmasın ama.dikkat edin uygularsanız.sonucunu bekliyorum ben.hallettikten sonra görüşelim:)merak ettim bende nolacak diye.[/quote]bir de ben bilsem ne olacağını...
Olacağı varmış selim bey.halledersinizya takmayın kafanıza.bast bi olay sadece[/quote]bu gecelik karavanadan başka şansı yok. önce ikimizde uyuyup dinlenelim, yarın başbaşa verip bi yolunu buluruz. tek yapmaması gereken şey korkmak ama kuş beyinli diye boşuna dememişler...
Yiyecek verin, su verin.Şimdi aklıma bir şey gelmedi yarın yazarım...[/quote]