Gönderen Konu: Acİl! Evimdeki Martı İçin Yardım :d  (Okunma sayısı 2762 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Acİl! Evimdeki Martı İçin Yardım :d
« Yanıtla #20 : Ekim 28, 2007, 19:05:36 »
arkadaşlar hepinize, yorumlarınıza teşekkür ederim. ama gerçekten zor oldu  zarar vermeden çıkarmış olmak zaten mutlu olduğum. eğer uçamasaydı, çıkarmam hiç bir işe yaramazdı. kedilere çoktan yem olurdu.  tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar iyi akşamlar dilerim.
99 / T22 / 2.0 / SOL

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ekim 28, 2007, 19:05:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #21 : Ekim 29, 2007, 12:05:15 »
helal olsun valla benim yapabileceğim bir iş değil hayatta

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Ekim 29, 2007, 15:45:44 »
Arkadaşım tebrikler. Allah razı olsun uğraştın hayvanı özgürlüğüne bıraktın. İyi bir sevaba girdin. Zamanın da sapanlarla peşlerine düştüğümüz anlamadan, bilmeden öldürdüğümüz hayvanları şimdi özgürlüklerine kavuşturmak için başları sıkıştığında yardım ediyoruz. Çok güzel bi duygu. Bende böyle 1-2 kuşu iyileştirip salmıştım. Anlatsam uzun sürer ama muhteşem bi duygu. Hele dediğin gibi giderken şöyle bi dönüp bakıyolar sanki teşekkür eder gibi, anlatılacak gibi değil. E neyse ayrıca geçmiş olsun. Çıkaramayıpta orda ölseydi hepten berbat olacaktın. kokacaktı kurtlanacaktı filan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Ekim 30, 2007, 23:56:41 »
O martının duası bile yeter size Selim bey.Allah razı olsun sizden tebrik ederim ayrıca:)
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Ekim 31, 2007, 00:09:19 »
Selim bey hayvan hakları derneği başkanı olacak adamsınız valla, işin manevi boyudu çok güzel. bu olay sizi kaza ,bela ve bilimum musibetlerde uzun bir süre koruyacakdır. tekrar insanlığınız için tebrikler ve teşekkürler . . .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR........!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #25 : Ekim 31, 2007, 00:50:56 »
Alıntı yapılan: kutluhan suroğlu
Selim bey hayvan hakları derneği başkanı olacak adamsınız valla, işin manevi boyudu çok güzel. bu olay sizi kaza ,bela ve bilimum musibetlerde uzun bir süre koruyacakdır. tekrar insanlığınız için tebrikler ve teşekkürler . . .
[/quote]

arkadaşlar tekrar teşekkür ederim hepinize, her gün martılara küfürvari cümleler kurardım arabamın her yerine pisledikleri ve sıcak suyla zor temizlendikleri için, artık bi şey diyemiyorum, görünce gülüp geçiyorum. her işte vardır bir hayır demişler
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #26 : Kasım 02, 2007, 21:08:45 »
tebrik ederim selim bey. bizim burada da yaz aylarında yavru martılar havai fişek falan atılınca korkup kaçışırken bir yerlere çarpıp sokağa düşüyorlar. karanlıkta uçamadıkları için yerlerde geziniyorlar. biz de her sene böyle 2-3 tane martıyı alıp eve götürüyoruz sabah olunca sağ salim uçup gidiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #27 : Kasım 08, 2007, 09:43:10 »
büyüksün abi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti