0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben lens kullanıyorum gözlük cam ve çerçeve durumunu bilemiyorum... iyi bir optikçi bulun....
Abla bide döveydin adamcağizi
hakkat ne biçim yazmışım....
vur vur kaşını gözünü parala hem gözlüğede ihtiyacı kalmaz ozaman
camı antirefle seçmeye özen göster abii...zararlı ışınları izole ediyor...ışığa tutunca ışığı yeşil yansıtırlar ordan anlayabilirsin...çerçeve olayına gelincede ben çerçevesiz göslükleri daha çok beğeniyorum...
Standart antirefle camlar incedir, çok kolay çiziliyor, ancak kolay kırılmıyor.Ben de dün yeni çerçeve ve gözlük camı sipariş ettim. Yeni nesil antirefle camlar çıkmış. Çizilmeye karşı %200 daha dayanıklıymışlar.Fiyatları standart antirefle'ye göre 3 kat daha yüksek. Üstelik 3 yıl kırılma garantisi varmış, kırıldığı takdirde yenisini sorgusuz sualsiz takıyorlarmış.Yüzünüze yakışan, burun yapısına ve kulaklarınıza iyi oturan bir çerçeve seçiniz.Standart camlar daha kalın ve ağır oluyorlar. Ancak fiyatları çok hesaplı.
Muhammet, sana gözlükçü önereyim. Çok iyidir, uygundur ve sana herşeyi anlatır. Avrupa Yakasında.
yavw bu devirde gözlükle çerçeveyle uğraşılırmı allasengit lazerle çizdir ebediyen kurtul bu dertten
camları mutlaka organik cam, antirefle kaplama ve zeiss marka olarak tercih etmeni tavsiye ederim.çerçeve olarak en hafif olanını seçmen sana en az rahatsızlık olarak geri dönecektir. mushanni marka çerçevesiz titanyum modelini tavsiye ederim.seçeceğin optikçi hepsinden önemli o konuda mümkün olduğunca prof. bir firmayı tercih etmeni tavsiye ederim.son olarak gözlüğünü aldıktan sonra başka optikçilerde ya da göz doktorunda camlarını ölçtürerek reçetenle aynımı sağlaması yapmanı şiddetle tavsiye ederim. (acı tecrübem var)siparişi verirken gözlüğü tak ve optikçin odaklanma noktanı işaretlesin ki camın ona göre hazırlansın. malum kimisi camları kaşına yapıştırır, kimisi burnundan düşmeye ramak kala kullanır.
bir tanıdıgımın ivedik organize sanayinde gözlük fabrikası var... çerçeve üretimi yapıyorlar... yani optiklerde 100 liraya satılan çerçevelerin maliyeti 5 lira.. size öyle söyleyeyim..
+0,25 +0,75 için gözlük kullanmaya değer mi? ne gözlük ne lens.. hiçbirine gerek yok diye düşünüyorum. bu şekilde rahat göremiyor musunuz?
Marka da olması lazım, Versace söylemesi ayıp