0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kart olayında ciddiyet olursa çeşitli servisler ile konuşup anlaşmaya varım ben..zaten resmi özel servisimiz yeni dörtnal toyota var.. seve seve katılabilir bize..bütün yetkili servislerle de konuşurum, elbet biri tamam diyecektir.. bir de lastikçi bulduk mu ankara tamamdır
adamlar bizden doğru düzgün para bile almıyorlar kart olunca ne yapacaklar üste para mı verecekler...
Ankara tamam da başka illerdeki biz toyotacıların canı yok mu yani? yönetim olarak en azından yedi bölge için birer servisle görüşülse de bizlere de kolaylık olsa
bütün TCT üyeleri maalesef oralara gelemiyor.
Daha önce yazıldımı bilmiyorum ama toyota club türkiye fan club kartı olsa...Servislere gidince parça ve işçilik indirimi yapılsa.... Ve ortak bir aidiyetimiz olsa...Ve sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum....Olsa iyi olmaz mı ? Hadi alkış....
Lastikçi var Türkay abi.İş ciddiye binsin konuşurum ben.
şaşmaz hankook mu
ortaya fikir atıp sonra arkama yaslanayım, yönetim ayarlasın bir şeyler diyorsanız olmaz o iş..çünkü toyotaclubtr.com bir şirket değil, yönetim para için yapmıyor bu işi sonuçta bunu yapmak zorunda değiller.. her ilde bir adet türkay vb üyeniz olacak, zevk için gidip 3-5 mekanla konuşacak, tct kart için anlaşma yapacak o iş öyle olur yoksa yönetimden kimse gidip anlaşma ayarlamaz