0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar eğer dilerseniz sticker çalışmalarını ben yapabilirim grafikerim ben yani sitedeki bir çok arkadaşımız çalışmaları yapar oylama sistemi ile onların arasından seçilebilinir.. Yaptığım telefon görüşmesinde; Kart konusuna gelince Banka müdürü bir abimle konuştum gerekli sayıyı bulabilirsek TCT olarak yaptırabilirz sonucunu aldım.. Sağlamasını yaparsak banka toyota servisleri ile yapacak anlaşmada indirim sağlar ve TCT kartlarla serviste indirim sağlayabiliriz.. Bu şekilde cvp aldım şimdi
Arkadaşa link at Keremcim...
aynen link pls
bu formun nagi kardeşimden başka nesi var ki? kartı eksik kalmış? onuda anlamadım
Konuyu hortlattıktan sonra rağbet görmesi çok hoş, gelişmeler beni heyecanlandırıyor...Umarım hayata geçer....
Tam şu anda şımardık hayırlı olsun.. Cüzdanda yeterince kart yokmuş gibi bir de forum kartı fazla olurmuş gibin..
Kart olayınada mı el atsam acaba Ne dersin Kerem abi.
başlık değişmesin sonra sercan abim
Stiker olayını halledelim önce sonra bu işe girelim. Bak bir tane üyemiz genel müdürlükte çalışıyor muş yardımı olabilir belki..
Ercüment hayatta mısın sen abisi.?Ya hep konuştuk ama büyük ihtimalle çok etkili olacağını sanmıyorum. Ama olursa hiç de fena olmaz.