0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
derhal... şu işlerimi halledeyim japonya ya gidiyorum.... şaka bir yana sayın Küden den bir yorum bekleyelim derim...
Bu arada bi alkış yok ya bana ....
bu konuşulanların hepsi büyümenin gereği ve uzaktan gelen ayak sesleridir benceyönetici arkadaşlarımızıda dikkate alacaktır umuyorum.Çok doğru
Arkadaşlar bende emeğinizi saygı ile karşılıyorum ve destek veririm.Ancak önceden yaşadığım bir tecrübeyi de sizinle paylaşmak istiyorum:Daha önce www.c4funclub.com da organizatör üye idim. Malum arabamı çok sevdiğimden ötürü bu işede gönül vermiştim.Biz id kart çıkartmadık ancak araçlarımıza stiker yaptırdık. Stikerların maaliyetini de servislerden biri karşıladı.Tüm servislerin sizi tanıdığı doğru. Ancak indirim o dönemde söz konusu olmamıştı.Eksi noktası şu:Üyeler Arıza olduğunda forumdan öğrendiklerini ustalara satmaya başlayınca üyelere negatif bakılmaya ( eşkiya, terorist ve ukala gibi) başlandı.Bırakın servisleri , distribütör bile sizi tanıyor.Toplantı bile yapabiliyorsunuz. Ancak işin suyunu çıkaracak olan Üyeleri engelleyemeyeceğinizden bir zaman sonra tadı tuzu kaçar.
kart olayında ciddiyet olursa çeşitli servisler ile konuşup anlaşmaya varım ben..zaten resmi özel servisimiz yeni dörtnal toyota var.. seve seve katılabilir bize..bütün yetkili servislerle de konuşurum, elbet biri tamam diyecektir.. bir de lastikçi bulduk mu ankara tamamdır
adamlar bizden doğru düzgün para bile almıyorlar kart olunca ne yapacaklar üste para mı verecekler...
sizden belki almıyor olabilirler ama herhalde acısını bizden çıkarıyorlar. Kart olursa belki biraz insaflı olabilirler. Bu kadar acımasızca sömürmeye çalışmazlar.