0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2005 corolla 1.6 sol 1.ci vites 45 ikinci vites 90 üçe zorlamadımama şu var corolla 3.cü viteste açılır:D96 xei de 105 yazıodu fakat o sıralar farklı uretimler vardı 115 beygirde olabilir bu arada ae101 lerin e30 die bi kasası var tek kapılı spor şu 106 gti saxo vts leri tokatlayan bir araç turkiyede bulamayız meşhurdurvalla peder istedi die 2005 corolla aldık ama benim gonlum hala ae101 dehatta ziya bingol arkadaşımızın arabasını sanal modifiye etmiştim:D begenenler pek olmadı acemiyiz ama olsun:) ha bu arada ae101 km saatinde son gosterdiğini basan bir araçtır hatta hızı geçeblir çok aerodinamiktir övünmek lasım ae101 oldumu:)[/quote]İste kardeslerın bı tanesi toyota askından anlayan mubarek ınsan bunları gercekten ıcten soyluyorum toyota a101askı baskadır arkadaslar ve okan arkadasımız bunu bılıyor tebrık ederım e30kasasını ılk senden duyuyorum kardesım gercekten cok merak ettım bı resmı olsada gorsek bu arada dogru soyluosun 3.vıteste daha ayrı bı guce ulasıyo bu araclar senın arabanın bı sorunu olabılır 90nda kalmaması lazım bısı daha ben bu araclada 106 gti saxo gıbı nam salmıs arbaları tokatlıyorum hatta sasıp kalıyolar nasıl oluyo dıe cok baska cok pek uymıcak bı degım ama duvardan dusenın halını duvardan dusen anlarmıs
tampon altını kırmızıya boyamışsınya,neon gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık [/quote]kardesım cıkardım onları ya hemde bugun cıkardım arkadaslar olmamıs falan dedı o boya degıl bu arada kırmızı kalın serıtlı fosfor cok hos durdu bencede ama sımdı parkları mavı yaptım kırmızı uymaz dıye bılader begendıgıne sevındım
benim ruhsatta beygir gücü yazmıyor. gönül ister 150 olsun ama beygirle pek işim yok. 100'den büyük olsun, ihtiyacım olduğunda (sollama vs.) basınca gaza tepkiyi versin yeter! [/quote]gaza basınca tepkıyı versın bu lafı cok tuttum sagolasın kardes...
benim bildiğim 98 ae101 ler 114 hp 97 ye kadar olanlar 105.bende fabrika verileri var.bizim araç 98 xei ac 1,vites 70 km 2,vites 110km 3,vites 150km 4.vites 190km.bu arada araçta devir kesici var.inanmayan olursa video çekebilirim bu arada 5le bilmiyorumda sona dayar gibi geliyor hiç otobana çıkmadım daha araçta lpg yok ve hiç taklılmadı orjinal.saygılar.[/quote]bende oyle bılıyorum fakat yanlıs bılınen bısı var sanırım yada degısı bunların bı sebebe gore bılmıyorum ruhsat yenı kayıdını ben yaptım dedıgım gıbı araba sıfırken fabrı cıkıs belgesınde 114bg yazıodu ruhsta onu ısledım ve 96 model bıseyle donuyo ama bılmıoz ıste tesekkur ederım kardesım ılgınden dolayı...
benim bildiğim 98 ae101 ler 114 hp 97 ye kadar olanlar 105.bende fabrika verileri var.bizim araç 98 xei ac 1,vites 70 km 2,vites 110km 3,vites 150km 4.vites 190km.bu arada araçta devir kesici var.inanmayan olursa video çekebilirim bu arada 5le bilmiyorumda sona dayar gibi geliyor hiç otobana çıkmadım daha araçta lpg yok ve hiç taklılmadı orjinal.saygılar.[/quote]kesici hangi devirde devreye giriyor yazabilirmisin.
kesici hangi devirde devreye giriyor yazabilirmisin.[/quote]evet bende bunu merak edıyorum degısıyo mu acaba ben 7000 7500gıbı bısı bılıyorum