Gönderen Konu: Corolla 2.viteste kac yapar sacmaligi  (Okunma sayısı 8682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
Corolla 2.viteste kac yapar sacmaligi
« : Ekim 12, 2007, 02:36:29 »
valla kardesım bu toyotaların motor gucu nıye bu kadar degısıo anlamıs degılım dedıgın gıbı bı arkadasımdada 96 xei var oda 105bg hatta bana nıye bızım kı 105de senınkı 115 der ruhsatta oyle yazıyo bılader yınede bı olcturmek lazım 105 veya 115 delı gıbı gıdıo valla 0-100kmye bugun denedım 8 snde cıkıyorum:)dene bı ıstersen
All For You COROLLA!!!

Toyota Club Türkiye

« : Ekim 12, 2007, 02:36:29 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ekim 12, 2007, 08:56:47 »
xei vardı bende 105 olduğu kesin söleyim
bu arada 110 beygir 2005 sol ile 10.5 sn yapabiliyorum en iyi

96-98 gli için 8 sn yapılabiliosa ne buyuk şey herkes civic almazdı 206 almazdı
ae101 corolla alırdı nese 96 gli nin hızlanması 10 sn dir 0-100km genelinde
çoğu arkdaşımda denedik en temizi son susturucu+açık hava filtresi + koyduğunuz yakıa gore 1-1.5 sn farkettireblionuz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ekim 12, 2007, 11:40:18 »
arkadasım buraya ruhsatın beygır ıle ılgılı kısmının fotorafını cekip koyucam dedıgım gıbı 115 bg nıye yalan soylıım ya amac ne 96 model xei var ve 115 beygir 0-100kmye de 8 snde cıkıorum belkı saliseside vardır bunun ama tutmadım aklımda bın bı 96 toyotaya 1.vıteste 6000devıe kadar bastıktan sonra serı bı sekılde 2 ye tak sonra tekra yuksek devrırde kalıo halıyle bıraz daha bagır kesıcıye gırmeden 3 e tak bak bakalım 3 .vıtesde 100demısın degılmısın ayrıca 3. vıteste 120ye 130a kadar cıkıo bu arabalar sahane soyle bısı daha var bu kasa efsane herkes bılır arkadasım yenı coroola gusel hos ama ae101 kasa bı ruh tasır buna bınenler bılır kı moralın bozuk oldugu zaman ıcınde oturup onunla konusulur goz yaslarınız dıreksyonun ustune damladıkca sızı tesellı etmeye calısır bunu herkes anlayamaz sadece toyota askı bı baskadır

I LOVE YOU TOYOTA
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ekim 12, 2007, 12:01:37 »
Arkadaşım ruhsatta yazan değer aracın gerçek hp si olucak diye bi kayıt varmı? Mesela eski aracımız olan 92 model spring dede bu bilgi yanlıştı.
Bir de Şu var ae101 de 115 hp diye bi motor gücü hiç üretilmedi. 114 desen eyvallah.
3. viteste 130 a kadar yolu var yazmışsın. 3.te 140 görebiliyor.son olarak 8 saniyede 100 e çıkamazsın. Son susturuculu filtreli koni amortisörlü ve yaylı ( kalkışta etkisi oluyor ) ae101 le 9 saniyede çıkmıştı arkadaşımın ae101i.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ekim 12, 2007, 12:13:52 »
evet ziya bingöl kardesım ozur dılıyerek 114bg oldugunu soyleyebılırım 1bgnın aramızda lafı mı olur hem bıyerde okumustum spoiler 1bg attırıomus oda mevcut yani:) ille ruhsatta yazan mı olcak demıssın sonrda springte yanlıstı demıssın yanlıs oldugunu zannetmıyorum cunku ruhsat kaydını fabrıka cıkısı olarak yanı sıgortacılık yapanlar bılır yenı kayıt olarak ben yapmıstım yanlıs olamaz belge degısıklıgınıde ben yaptım trafık ısınde ruhsat resmını koyuyorum ıkıncı olarak araban cok gusel bıngol kardesım sana en kısa zamanda videosunuda koyucam hersey toyota kardeslıgı yoksa yalancı durumunu dusuyrum kardesım ya....saygılarımla

http://img178.imageshack.us/img178/3675/ruhsatei5.jpg

bu arada unuttum eve 3.vıteste cıkar 140a cunku cok bagırınca korktum 130 da bıraktım ben onun ıcın benım gordugum rakamı yazdm tekrar saygılarla bayramınız kutlu olsun toyota kardeslerım...
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ekim 12, 2007, 12:18:49 »
Hocam toyota kardeşliğine bişey dediğimiz yok herşey gayet güzel:)
peki birşey sorucam benim aracımda 96 xei ruhsatımda 105 hp yazıo nolucak peki şimdi:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ekim 12, 2007, 12:27:12 »
dogru soyluyosun cok haklısın kardesım 105hp olanlarıda bılıyorum bunun hakkında benımde saglam bı fıkrım yok varsayım yapacak olursak bu arabalar avrupa uretım ya daha sonradan turkıyede uretılmeye basladı ya adapazarı yada baska bı yer sanırım yanlıs bılıorsam ozur neyse belkı avrupa uretımler 114 hp olarak uretılmıstır dıye dusunuyorum arada 9 hplik güc var azda degıl hanı bunu arastırıcam kardesım  bılhassa toyotaya gıdıcem daha once toyotanın resmı sıtesıne maıl atmıstım bu soruyla ılgılı fakat tınlamadılar:) ılgın ıcın sagolsın kardesım bende sana bı soru sorcam su on panelı nasıl ıptal ettırdın kac ytl suan baya hosuma gıttı ızgara trafık bı sorun cıkartıyo mu peki
All For You COROLLA!!!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Ekim 12, 2007, 18:18:25 »
2005 corolla 1.6 sol 1.ci vites 45 ikinci vites 90 üçe zorlamadım
ama şu var corolla 3.cü viteste açılır:D

96 xei de 105 yazıodu fakat o sıralar farklı uretimler vardı 115 beygirde olabilir bu arada ae101 lerin e30 die bi kasası var tek kapılı spor şu 106 gti saxo vts leri tokatlayan bir araç turkiyede bulamayız meşhurdur

valla peder istedi die 2005 corolla aldık ama benim gonlum hala ae101 de

hatta ziya bingol arkadaşımızın arabasını sanal modifiye etmiştim:D begenenler pek olmadı acemiyiz ama olsun:)

ha bu arada ae101 km saatinde son gosterdiğini basan bir araçtır hatta hızı geçeblir çok aerodinamiktir övünmek lasım ae101 oldumu:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ekim 12, 2007, 20:09:20 »
Alıntı yapılan: Okan Pişirir
2005 corolla 1.6 sol 1.ci vites 45 ikinci vites 90 üçe zorlamadım
ama şu var corolla 3.cü viteste açılır:D

96 xei de 105 yazıodu fakat o sıralar farklı uretimler vardı 115 beygirde olabilir bu arada ae101 lerin e30 die bi kasası var tek kapılı spor şu 106 gti saxo vts leri tokatlayan bir araç turkiyede bulamayız meşhurdur

valla peder istedi die 2005 corolla aldık ama benim gonlum hala ae101 de

hatta ziya bingol arkadaşımızın arabasını sanal modifiye etmiştim:D begenenler pek olmadı acemiyiz ama olsun:)

ha bu arada ae101 km saatinde son gosterdiğini basan bir araçtır hatta hızı geçeblir çok aerodinamiktir övünmek lasım ae101 oldumu:)
[/quote]

İste kardeslerın bı tanesi toyota askından anlayan mubarek ınsan bunları gercekten ıcten soyluyorum toyota a101askı baskadır arkadaslar ve okan arkadasımız bunu bılıyor tebrık ederım e30kasasını ılk senden duyuyorum kardesım gercekten cok merak ettım bı resmı olsada gorsek bu arada dogru soyluosun 3.vıteste daha ayrı bı guce ulasıyo bu araclar senın arabanın bı sorunu olabılır 90nda kalmaması lazım  bısı daha ben bu araclada 106 gti saxo gıbı nam salmıs arbaları tokatlıyorum hatta sasıp kalıyolar nasıl oluyo dıe cok baska cok pek uymıcak bı degım ama duvardan dusenın halını duvardan dusen anlarmıs
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Ekim 12, 2007, 21:57:16 »
tampon altını kırmızıya boyamışsınya,neon gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık
318

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2007, 23:34:30 »
Alıntı yapılan: burak yıldız
tampon altını kırmızıya boyamışsınya,neon gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık
[/quote]

kardesım cıkardım onları ya hemde bugun cıkardım arkadaslar olmamıs falan dedı o boya degıl bu arada kırmızı kalın serıtlı fosfor cok hos durdu bencede ama sımdı parkları mavı yaptım kırmızı uymaz dıye bılader begendıgıne sevındım
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #11 : Ekim 13, 2007, 00:56:46 »
benim ruhsatta beygir gücü yazmıyor. gönül ister 150 olsun ama beygirle pek işim yok. 100'den büyük olsun, ihtiyacım olduğunda (sollama vs.) basınca gaza tepkiyi versin yeter!
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Ekim 13, 2007, 01:15:45 »
Alıntı yapılan: selim kara
benim ruhsatta beygir gücü yazmıyor. gönül ister 150 olsun ama beygirle pek işim yok. 100'den büyük olsun, ihtiyacım olduğunda (sollama vs.) basınca gaza tepkiyi versin yeter!
[/quote]

gaza basınca tepkıyı versın bu lafı cok tuttum sagolasın kardes...
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Ekim 13, 2007, 01:20:41 »
benim bildiğim 98 ae101 ler 114 hp 97 ye kadar olanlar 105.bende fabrika verileri var.bizim araç 98 xei ac 1,vites 70 km   2,vites 110km   3,vites 150km  4.vites 190km.bu arada araçta devir kesici var.inanmayan olursa video çekebilirim bu arada 5le bilmiyorumda sona dayar gibi geliyor hiç otobana çıkmadım daha araçta lpg yok ve hiç taklılmadı orjinal.saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 13, 2007, 01:29:14 »
Alıntı yapılan: Halil Eren
benim bildiğim 98 ae101 ler 114 hp 97 ye kadar olanlar 105.bende fabrika verileri var.bizim araç 98 xei ac 1,vites 70 km   2,vites 110km   3,vites 150km  4.vites 190km.bu arada araçta devir kesici var.inanmayan olursa video çekebilirim bu arada 5le bilmiyorumda sona dayar gibi geliyor hiç otobana çıkmadım daha araçta lpg yok ve hiç taklılmadı orjinal.saygılar.
[/quote]

bende oyle bılıyorum fakat yanlıs bılınen bısı var sanırım yada degısı bunların bı sebebe gore bılmıyorum ruhsat yenı kayıdını ben yaptım dedıgım gıbı araba sıfırken fabrı cıkıs belgesınde 114bg yazıodu ruhsta onu ısledım ve 96 model bıseyle donuyo ama bılmıoz ıste tesekkur ederım kardesım ılgınden dolayı...
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Ekim 13, 2007, 02:08:41 »
Alıntı yapılan: Halil Eren
[/quote]

kesici hangi devirde devreye giriyor yazabilirmisin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir Toyota Aşığı...
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Ekim 13, 2007, 02:16:36 »
Alıntı yapılan: Ziya Bingöl
kesici hangi devirde devreye giriyor yazabilirmisin.
[/quote]

evet bende bunu merak edıyorum degısıyo mu acaba ben 7000 7500gıbı bısı bılıyorum
All For You COROLLA!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Ekim 14, 2007, 13:52:41 »
devir kesici 6600 6800 gibi devreye giriyor araba dıdı dıdıdı dıdıdı kalıyor 7000 i geçmiyor.burada kalıyor.dilerseniz video çekip yollim.boşta ikende basarım yolda ikende.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1.viteste farkı hisset . . .
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #18 : Ekim 14, 2007, 14:01:03 »
boştada mı 7000 de kalıyor ?
2005 COROLLA 1.6 SEDAN SOL  BUZ MAVİSİ . . . """""" MAVİ ŞEYTAN""""""   :)
2007 YARİS 1.3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #19 : Ekim 14, 2007, 14:35:36 »
2006 corolla sol gece boş yolda söğütözünde cektik
target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=zGt2CxT_oNI