wallahi pess
[/quote]
boyle bı duyguyu tatmadın sanırım
boyle bı duyguyu tatmadın sanırım
[/quote]
benim tatığım duyguları bi bilsen kardeşim ama bunu her yerde söleme gülerler sana o araç 8 saniyede 100 km ye çıkamıcağı her yönden belli yada senin kronometrende bi problem var
benim tatığım duyguları bi bilsen kardeşim ama bunu her yerde söleme gülerler sana o araç 8 saniyede 100 km ye çıkamıcağı her yönden belli yada senin kronometrende bi problem var
[/quote]
kardesım sen camı hocası gıbısın ya hanı okuyup ufleyen gıbı bı fotodan bu arabanın 8snde 100km ye cıkamıycanı nasıl anladın hayretkı hayret bız senle ıyı para kazanırız ıstersen ben sana bızım mahalledekı arabaları cekeyım getıreyım onların problemlerını aksak yerlerını soyle sen bı fotoya bakıp masraftan kurtarırız mılleti allah askına bu duyguyu tatmadın herhalde dedım bunun neresı gulunesi bu bır ask toyota askı zaten anlayan anlar sen anlayamazsın o bellı bak neyse senın tattıgın duygular sende kalsın tattıgın duyguları anlatıcagın yer burası degıl 2 sokak otedekı forum da hadi kib
2 gün sonra konuyla ilgisiz tüm mesajları sileceğim.
Böyle bir tartışmanın bırakın burayı, normal bir konuda bile tartışılması gereksiz.
Ben uzun yollarda bile 90'ı geçmiyorum artık (Sollamalar dışında)
Paşa paşa 2000-3000 devir arası kullanın işte güzel güzel, yavaş yavaş!
Hem cebinize yazık, hem motorunuza, hem yağınıza, hem de canınıza!
[/quote]
+1111111