0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar merhaba benim 96 model gli var. arabanın çekişi falan harika ama 100 km hıza gelınce 6. vitesi istiyor. 4000 devire dayanıyor. piston fırlıcakmış hissi uyandırıyor. ve arabamın yaptığı maksimum hız tüpte 130 benzinde 140 km hız. böyle bişey varmı yaa. bu araba ve bu hız ne eksik bulamadım, baskıda kaçıryor dediler. ama çekiş felan guzel ne yapcağımı bulamadım bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum tesekkurler..
onur o araba çok rahat 190 görür normalde, aracında birşey var demekki, aracı yenimi aldın ? bakım yaptırdınmı? yaptırdıysan neler yapıldı ? kilometresi kaç binde ? bunları yanıtlarsan yardımcı olmaya açlışalım
Aklıma bir de Triger set geldi. Acaba kayış dişi yanlış takılırsa o da çekişi düşürür. Ama normalde zaten Toyotalarda 120 den sonra motor sesi artar o da normal zaten... 120 yi basmayıverelim canım:D
türkay bey sorunu çok iyi biliyorsunuz herale ben erzincandayım konu hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız ben de ona göre soruna yönleneblirim..ilginiz için şimdiden teşekkürler..
ben ona bi serviste baktırayım sanayide anlayan birtane usta yok servis daha kaliteli hizmet veriyor hem donanım olarak daha gelişmiş olanaklar sağlıyorlar