0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yardımcı olursanız tabiki çok memnun olurum selçuk bey ..profilimdeki eksiklikler konusunda da hemen ilgileniyorum haklısınız
şimdi şöyle ilker kardesım bu motor 115 beygir güç üretiyor. önce motoru ölçtürdüm, 220 binde oldugu ıcın arac motorda bı sıkıntı varmı dıye. motor saglam cıktı 114.6 hp ustada motor gucu verıyor ama yol almıyor bu da aksamından kacıryordur dedı. baskı olabılr, aisin marka made ın japan yazılı ama ne kadar orjınaldır bılemıyorum 190 tl.işçilik içinse bi arkadasım var, sorun etme dedı fakat bıldıgım kadarıyla 80-100 gibi bişeye degıstıyorlarmıs. vatandas servıste bu markanın 600 tl oldugunu soyluyor. onun ıcın ıyımı kotumu bunu takınca anlıyacagım. voleo dıye bı markada var o bıraz daha hesaplı. olay bu..
boğaz tıkanmış olmasın yani motora giren hava hava filtresi egr falan
valeo takanlar memnun olmuyor genelde, aisin candır.."baskıdan olabilir" şeklinde kesin olmayan bir yargıyla değiştirmeden önce bence başka bir yerlere de gösterin aracı.. ucuz bir şey değil sonuçta.. bir de araç 114hp, 115 değil.. bir de bir de nerde ölçtüler beygir gücünü? tekerlekten almadılar sanırım verileri, çünkü yola aktarmada sorun var demişsiniz. krank üzerindeki hp mi o? ben de ölçtürmek istiyorum da hp, nerde nasıl ölçtürdünüz merak ettim?
hava fililintresine giren hava deligi tıkanmıs sekilde100 150 km yol yaptım beyfendinin anladıgı gibi sorunlar yasamadım