Gönderen Konu: Teröre Lanet!  (Okunma sayısı 2233 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99270
  • Model Yılı: '97
  • 1 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« : Ekim 21, 2007, 15:50:29 »
arkadaslar biliyorsunuzki bugün 16 askerimiz sehit 14 tane yaralı ve 13 tane de kayıp askerimiz var köprünün üstünde haince pusuya düsürülen askerlerimiz anısına herkezden destek bekliyorum ve teröre nalet olsun diyorum arkadaslar ates düstügü yeri yakar biliyorum ama lütfen forumdaki tüm arkadaslar buraya mesaj atarak terörü naletleyebilirler size bir soru

papazı öldürdüler hepimiz papazıs dediler  bir ermeniyi öldürdüler hepimiz ermeniyiz dediler peki size sorarım neden buuuuuuu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sehit verdikte neden hepimiz sehitiz diye bagırmadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ??????????????

Toyota Club Türkiye

Teröre Lanet!
« : Ekim 21, 2007, 15:50:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
Teröre Lanet!
« Yanıtla #1 : Ekim 21, 2007, 17:14:38 »
Alıntı yapılan: erdem yılmaz
arkadaslar biliyorsunuzki bugün 16 askerimiz sehit 14 tane yaralı ve 13 tane de kayıp askerimiz var köprünün üstünde haince pusuya düsürülen askerlerimiz anısına herkezden destek bekliyorum ve teröre nalet olsun diyorum arkadaslar ates düstügü yeri yakar biliyorum ama lütfen forumdaki tüm arkadaslar buraya mesaj atarak terörü naletleyebilirler size bir soru
papazı öldürdüler hepimiz papazıs dediler  bir ermeniyi öldürdüler hepimiz ermeniyiz dediler peki size sorarım neden buuuuuuu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sehit verdikte neden hepimiz sehitiz diye bagırmadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ??????????????
[/quote]

HEPİMİZ MEHMET'İZ.
Söylesem tesiri yok.sussam gönül razı değil,
                                                          FUZULİ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Teröre Lanet!
« Yanıtla #2 : Ekim 21, 2007, 19:06:02 »
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ !!!!!!!
 ALLAH MEHMETÇİĞE UZANAN ELLERİN BELASINI VERSİN İNŞAALLAH . . . .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR........!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
Teröre Lanet!
« Yanıtla #3 : Ekim 21, 2007, 21:20:25 »
pkk ve ona yardım yataklık eden herkesi soyu tükenen hayvanlar kategorisine sokacagız geliyoruz bekleyin... Türk Askeri Geliyor
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Teröre Lanet!
« Yanıtla #4 : Ekim 21, 2007, 21:50:56 »
Ben Herşeye Rağmen Bu Sabrımıza Hayranım... Bu ülkenin insanına herşeyin en iyisi layık....

Türkiye'nin 30000 Şehitinin Kanının Bir Bedeli olması lazım... Bu bedel çok kısa zamanda umarım tahsil edilir.... Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Teröre Lanet!
« Yanıtla #5 : Ekim 21, 2007, 22:00:54 »
allah belalarını versın bılsınler kı bu vatan topragının bir karışı için bile canını verecek binlerce insan var
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Teröre Lanet!
« Yanıtla #6 : Ekim 21, 2007, 22:09:05 »
Alıntı yapılan: Fatih Keskin
allah belalarını versın bılsınler kı bu vatan topragının bir karışı için bile canını verecek binlerce insan var
[/quote]

allah belalarını versin bu nasıl bir pusudur ya savaşalım ve hiç olmassa savaşarak şehit verelim ve şehit olalım böle haınce sinsice pisi pisine ölmek işte asıl beni kahreden bu LANET OLSUN PKK YA VE BUNA DESTEK VEREN TÜM ÜLKELERE!!!!
düşünüyorumda düşüncelerin en güzeli senın beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum[/colo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Teröre Lanet!
« Yanıtla #7 : Ekim 21, 2007, 22:42:11 »
bu ülkenin ekmeğini yiyipte hainlik yapanlar bir gün ekmeği yediği yerden kurşunuda yer

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Teröre Lanet!
« Yanıtla #8 : Ekim 21, 2007, 22:43:32 »
Biz ki toprağımıza göz dikmiş 72 milleti kendi kanlarında boğmuş, denize dökmüş bir milletin evlatlarıyız, üçbeş tane çapulcuya mı pabuç bırakacağız. Artık bıçak kemiğe dayandı, Allah'ın izniyle terörün kökünü kazıyacağız.
Biz bu kadar şehit veriyoruz ama sanılmasınki bu onların gücünden kaynaklanıyor.  Bunun tek nedeni onların kahpeliği şerefsizliği, köpek gibi bi saldırıp bi kaçıyorlar. Eğer o kadar onurlularsa, davalarında o kadar haklı olduklarına inanıyorlarsa adam gibi çıksınlar karşımıza da alsınlar boylarının ölçülerini. Bu arada Irak'ı da kınıyorum. Bazen insan üzülüyor; müslüman bir ülke ABD işgalinde diye ama bu onlara hak. Zaten öyle olmasa Allah bu belayı onlara musallat etmez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2007, 22:50:58 »
Ne kadar sövsem ne kadar ağlasam da boş.Durum daha kötüye gidecek gibi ellerinde büyük ihtimalle esirlerimiz var
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #10 : Ekim 21, 2007, 23:41:32 »
      Hiçbirşey yazamıyorum,nefesim ve sözlerim boğazıma düğümlenmiş.''Allah'ım,bu yüce milletin makus talihi ne zaman değişecek?''Devam edemeyeceğim,hepimizin başı sağolsun!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2007, 23:57:45 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Ben Herşeye Rağmen Bu Sabrımıza Hayranım... Bu ülkenin insanına herşeyin en iyisi layık....

Türkiye'nin 30000 Şehitinin Kanının Bir Bedeli olması lazım... Bu bedel çok kısa zamanda umarım tahsil edilir.... Ne Mutlu Türküm Diyene!!! [/quote]

hayır işte bu büyük bir yanlış!

Toplam 30.000 kişi öldü bu çatışmalarda.Bunun 10.000 civarı Türk askeri, gerisi terörist...

Yemiyor tabi.Buyursunlar gelsinler ordularını toplayıp (tabi orduları varsa!) Madem o civarlar onların, gelsin alsınlar!Yok öyle vurup vurup kaçmak.Çatışın ulan!Korkak şerefsizler!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #12 : Ekim 22, 2007, 01:01:05 »
ejladımızın kemikleri sızlıyor be artık girelim ve bitirelim YETERRRRRRRRRRRRRRR ARTIK BU DÖKÜLEN KANLAR ÖLEN KERDESLERİMİZ HEPİMİZ MEHMETİZ HEPİMİZ ASKERİZ HEPİMİZ BU VATAN UGRUNA CAN VERECEGİZ BU ÜLKE İCİN CANINI VERMEYECEK İNSANLAR KALKSINLAR GİTSİNLER TABİİ GİDEBİLİRSELER CÜNKÜ O KADAR MORALİ M BOZUKKİ GİTMEDEN KURSUNU BEN SIKACAGIM BU ARADA BU KONUYA CEVAP YAZAN TÜM ARKADASLARA COK TESEKKÜR EDERİZ AMA FORUM UYUYOR HABERİNİZ OLSUN BENCE BU KONUDAN DAHA ÖNEMLİ ŞU AN BİR KONU GÖRMUYORUM BİLMİYORUM SİZ NE DÜSÜNÜYORSUNUZ ........????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Teröre Lanet!
« Yanıtla #13 : Ekim 22, 2007, 01:19:57 »
Alıntı yapılan: Mustafa  Aktaş
bu ülkenin ekmeğini yiyipte hainlik yapanlar bir gün ekmeği yediği yerden kurşunuda yer
[/quote]
köpek bile ekmek yediği yere ihanet etmiyo bunlar köpek kadar  olmazlar soysuz herifler onun bunun cocukları
2001 ToYoTa CoRoLLa 1.4 vvt-i 97 HP  >> BeYaZ FaRe <<

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Teröre Lanet!
« Yanıtla #14 : Ekim 22, 2007, 01:31:15 »
Alıntı yapılan: cem_acar
köpek bile ekmek yediği yere ihanet etmiyo bunlar köpek kadar  olmazlar soysuz herifler onun bunun cocukları
[/quote]
bir şeyi yok etmek için bir teknik vardır önce kudurdu dersin sonrada vurursun bunlar tam kudurdu hakkında gelme zamanı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
Teröre Lanet!
« Yanıtla #15 : Ekim 22, 2007, 03:26:24 »
Bu karaktersiz saldırıları yapan şrfsz lerin, yardım ve yataklık edenlerin, hatta ve hatta Türk vatandaşı olup da, "bana ne ya" diye geçiştirenlerin (mutlaka vardır) tümden Allah Belalarını Versin diyorum. Cem arkadaşımızın dediği gibi, köpek kadar karakteri olmayan bu insanlar, ancak üçü beşi bir araya geldiğinde kendilerini adam zannederler. Bu, pkk'ya yardım ve yataklık eden bir ırkın (bir kısmının) tipik özelliğidir. Türkiye'mizi bölmeye çalışan, yaşadığı topraklara ihanet eden soysuz, karaktersiz insanların tipik özelliğidir.

yapılan bu karaktersizce, şrfszce, soysuzca olaylar sonucunda, hepimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

(bu arada arkadaşlar, okuyan veya yazarını bilen bir arkadaşım mutlaka vardır. Derecik Baskını diye bir kitap var. 92 yılında, Derecik'e düzenlenmiş bir pkk baskını ve ardından gelişenler. yanılıyorsam düzeltelim 222 tane askerimiz Şehit olmuştu. Şemdinli'de jandarma komando olarak askerliğini yapan, defalarca sıcak çatışmada kalan, askerliği bittiğinde operasyonda olan ve -20 gün sayan, arkadaşlarının 1/3'ü ölmesine rağmen sağ salim evine dönebilen, 3 ay boyunca psikolojik bunalımda kalan, mahallemde yakın bir dostumun tavsiyesidir.)
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Teröre Lanet!
« Yanıtla #16 : Ekim 22, 2007, 10:38:06 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ

hayır işte bu büyük bir yanlış!

Toplam 30.000 kişi öldü bu çatışmalarda.Bunun 10.000 civarı Türk askeri, gerisi terörist...

Yemiyor tabi.Buyursunlar gelsinler ordularını toplayıp (tabi orduları varsa!) Madem o civarlar onların, gelsin alsınlar!Yok öyle vurup vurup kaçmak.Çatışın ulan!Korkak şerefsizler!

[/quote]

Dağhan Herşeye yanlış diye ortaya çıkma yahu .. Neyse tartışmayalım...Bu konu çok ciddi çünkü...

İngilizce Bilen Arkadaşlara sesleniyorum..

Yabancı bütün basın organları haber siteleri ve televizyon yayınları PKK'dan Kürt İsyancıları diye bahsediyor.. (sanki bu şerefsizler baskı görmüş vatanları ellerinden alınmış topraklarını kurtarmaya çalışıyorlar) Bunun için bu yayın organlarına hertürlü baskıyı ve tepkiyi göstermemiz gerekir.. Sadece bu PKK ve o bölgedeki diğer Yandaşları (Barzani-Talabani) değil onlara destek veren tüm şerefsiz batı ülkelerininde en kısa zamanda allah belalarını versin...
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #17 : Ekim 22, 2007, 12:02:34 »
arkadaslar bugün bir duyum aldımve hükümetimiz ıraga girmemek icin bir anlasma imzalamıs ve biz onun icin giremiyormusuz ve bu anlasma icin 1 milyon dolar alındıgı söyleniyor sizce gerceklik payı olabilirmi yoksa bu bir yalandan ibaretmi sizle paylasmak istedim bu arada yabancı basın nasıl pkk yı lanse etttigini hepimiz az cok biliyoruz sanki haklılarmıs gibi 3 ,5 tane serefsizi adam sayarak sanki tüm türkiye haksız onlar haklı gibi gösteriyor ama (ingilizce bilmiyorum ) dün aksam bir tüm general acıklama yapmıs ve artık bıcak kemige dayandı neden bekliyorlar demis ya buradanda duysunlar kardesim egerbu can bana emanetse ve vatan icin harcayacaksak HELAL olsun CANAKKALEDE yatan o kadarsehidimizin inanın kemikleri sızlıyordur duyun artık bu milleti ve geregini hep beraber yapalım gerekirse savasalımmmmmm

arkadaslar bugün bir duyum aldımve hükümetimiz ıraga girmemek icin bir anlasma imzalamıs ve biz onun icin giremiyormusuz ve bu anlasma icin 1 milyon dolar alındıgı söyleniyor sizce gerceklik payı olabilirmi yoksa bu bir yalandan ibaretmi sizle paylasmak istedim bu arada yabancı basın nasıl pkk yı lanse etttigini hepimiz az cok biliyoruz sanki haklılarmıs gibi 3 ,5 tane serefsizi adam sayarak sanki tüm türkiye haksız onlar haklı gibi gösteriyor ama (ingilizce bilmiyorum ) dün aksam bir tüm general acıklama yapmıs ve artık bıcak kemige dayandı neden bekliyorlar demis ya buradanda duysunlar kardesim egerbu can bana emanetse ve vatan icin harcayacaksak HELAL olsun CANAKKALEDE yatan o kadarsehidimizin inanın kemikleri sızlıyordur duyun artık bu milleti ve geregini hep beraber yapalım gerekirse savasalımmmmmm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Teröre Lanet!
« Yanıtla #18 : Ekim 22, 2007, 18:54:24 »
1 milyon dolarmı komik bir rakam dişlerimize leke yapmayacak bir para bu duyum sadece asparagastır haa diyeceksin 1 milyon değilmiş 1 milyarmış gene yukarıda yazdığım seçenek geçerli ayrıca anlaşma felan yok 2003 abd nin ırak harekatı üzerine bir anlaşam metni imzalanacaktı anlaşmaya göre ya 8 milyar dolar boç verecek abd yada 1 milyar dolar borç silinecekti bunun üzerine gerek hükümet gereksede genelkurmay bir anlaşamaya vardı anlaşma şu türkiye abd ile ıraka girecek yalnız bunun karşığılında kerkük musul ve zaho kenti yönetimi özerkleştirilip türkiyeye devredilecek vede en önemli nokta orada ki tüm ekonomik hareketler türkiyede gibi işlem görecektir tabiiki abd kabul etmedi vede bunun sonucunda tbmm tezkereyi reddetti ve bunun üstüne abd pkkya destek vermeyi çoğalttı buna karşın türkiye ise sınır bölgelerinde daha önce bulunan vede boşaltılan tüm karakolları tekrar göreve soktu şu anki şehit olan askerlerimizin durumuda buna dayanıyor askerimiz pkk şrfsz lerini rahatsız etti çünkü sadece pkk nın yıllık eroinden ve rüşvetten aldığı para tahminen 40 milyar dolar olduğu söyleniyor bun asker engellemeye başlayınca bu tip saldırılar olmaya başladı sanırım şu an asker çehitlerimizin sayısı her geçen gün çoğalırken öldürülen teröristlerin saıyısı daha azdır bununda bir nedeni olduğunu tahmin ediyorum ıraka girip kerkük musul zaho ve kırsalında hak sahibi veya söz sahibi olmak için öldürülen teröristlerin sayıısı daha az tutluyor buun nedeni sanırım ıraka girme bahanesini azaltmaması veya kısıtlamamasından kaynaklanıyor
şu bir gerçekki pkk bir gün bitecek çünkü bir gün maşa olanlar maşa ile yok edilir bakınızı ermeni örgütü asala

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Teröre Lanet!
« Yanıtla #19 : Ekim 22, 2007, 22:55:07 »
EZAN SUSMAZ , BAYRAK İNMEZ, BU VATAN BÖLÜNMEZ!!!!!  hepsinin tohumu bozuk bunların... gelip de çatışmak bizimle,sıkar biraz... adam olsalar karşımıza çıkarlar.. Allah askerimize yardım etsin,güç kuvvet versin!!! başımızdan eksik olmasınlar...
2008 Corolla D-4D
Zalim zulmünü eder,kader ise adaletini...
Ne mutlu "TÜRK"üm diyene...