0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar biliyorsunuzki bugün 16 askerimiz sehit 14 tane yaralı ve 13 tane de kayıp askerimiz var köprünün üstünde haince pusuya düsürülen askerlerimiz anısına herkezden destek bekliyorum ve teröre nalet olsun diyorum arkadaslar ates düstügü yeri yakar biliyorum ama lütfen forumdaki tüm arkadaslar buraya mesaj atarak terörü naletleyebilirler size bir soru papazı öldürdüler hepimiz papazıs dediler bir ermeniyi öldürdüler hepimiz ermeniyiz dediler peki size sorarım neden buuuuuuu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sehit verdikte neden hepimiz sehitiz diye bagırmadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ??[/quote] HEPİMİZ MEHMET'İZ.
allah belalarını versın bılsınler kı bu vatan topragının bir karışı için bile canını verecek binlerce insan var[/quote]allah belalarını versin bu nasıl bir pusudur ya savaşalım ve hiç olmassa savaşarak şehit verelim ve şehit olalım böle haınce sinsice pisi pisine ölmek işte asıl beni kahreden bu LANET OLSUN PKK YA VE BUNA DESTEK VEREN TÜM ÜLKELERE!!!!
Ben Herşeye Rağmen Bu Sabrımıza Hayranım... Bu ülkenin insanına herşeyin en iyisi layık....Türkiye'nin 30000 Şehitinin Kanının Bir Bedeli olması lazım... Bu bedel çok kısa zamanda umarım tahsil edilir.... Ne Mutlu Türküm Diyene!!! [/quote] hayır işte bu büyük bir yanlış!Toplam 30.000 kişi öldü bu çatışmalarda.Bunun 10.000 civarı Türk askeri, gerisi terörist... Yemiyor tabi.Buyursunlar gelsinler ordularını toplayıp (tabi orduları varsa!) Madem o civarlar onların, gelsin alsınlar!Yok öyle vurup vurup kaçmak.Çatışın ulan!Korkak şerefsizler!
bu ülkenin ekmeğini yiyipte hainlik yapanlar bir gün ekmeği yediği yerden kurşunuda yer[/quote]köpek bile ekmek yediği yere ihanet etmiyo bunlar köpek kadar olmazlar soysuz herifler onun bunun cocukları
köpek bile ekmek yediği yere ihanet etmiyo bunlar köpek kadar olmazlar soysuz herifler onun bunun cocukları[/quote]bir şeyi yok etmek için bir teknik vardır önce kudurdu dersin sonrada vurursun bunlar tam kudurdu hakkında gelme zamanı
hayır işte bu büyük bir yanlış!Toplam 30.000 kişi öldü bu çatışmalarda.Bunun 10.000 civarı Türk askeri, gerisi terörist...Yemiyor tabi.Buyursunlar gelsinler ordularını toplayıp (tabi orduları varsa!) Madem o civarlar onların, gelsin alsınlar!Yok öyle vurup vurup kaçmak.Çatışın ulan!Korkak şerefsizler![/quote] Dağhan Herşeye yanlış diye ortaya çıkma yahu .. Neyse tartışmayalım...Bu konu çok ciddi çünkü...İngilizce Bilen Arkadaşlara sesleniyorum..Yabancı bütün basın organları haber siteleri ve televizyon yayınları PKK'dan Kürt İsyancıları diye bahsediyor.. (sanki bu şerefsizler baskı görmüş vatanları ellerinden alınmış topraklarını kurtarmaya çalışıyorlar) Bunun için bu yayın organlarına hertürlü baskıyı ve tepkiyi göstermemiz gerekir.. Sadece bu PKK ve o bölgedeki diğer Yandaşları (Barzani-Talabani) değil onlara destek veren tüm şerefsiz batı ülkelerininde en kısa zamanda allah belalarını versin...